Zielono mi... !cz.1
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- miluck
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko! Bardzo dziękuję za miłe słowa , które są dla mnie dopingiem do dbania o moje roślinki jeszcze bardziej.
Co zaś się tycz Palmy Madagaskaru to ja mam ją od czterech lat , ale dostałam od teściowej , tak, więc naprawdę trudno mi powiedzieć ile ona ma lat.
Całe lato stoi na balkonie , teraz straciła trochę listków (zczerniały) ale myślę ,że odbije.
Kilka razy już mi tak robiła.(w książce którą posiadam jest napisane,że ten typ tak ma)
Pozdrawiam słonecznie
Jagoda :P
Co zaś się tycz Palmy Madagaskaru to ja mam ją od czterech lat , ale dostałam od teściowej , tak, więc naprawdę trudno mi powiedzieć ile ona ma lat.
Całe lato stoi na balkonie , teraz straciła trochę listków (zczerniały) ale myślę ,że odbije.
Kilka razy już mi tak robiła.(w książce którą posiadam jest napisane,że ten typ tak ma)
Pozdrawiam słonecznie
Witaj Jagoda, odwiedziłam Cię dzisiaj i jestem zachwycona Twoimi kwiatkami.
Storczyki piękne a pozostałe przecudne.
Ja niestety nie mam już innych kwiatów oprócz storczyków, bo zostały "zjedzone" przez moją kotkę, a do storczyków nie dobierała się. Córa ma kaktusy ale do nich nawet nie podejdzie z wiadomych powodów
Pozdrawiam Dana
Storczyki piękne a pozostałe przecudne.
Ja niestety nie mam już innych kwiatów oprócz storczyków, bo zostały "zjedzone" przez moją kotkę, a do storczyków nie dobierała się. Córa ma kaktusy ale do nich nawet nie podejdzie z wiadomych powodów

Pozdrawiam Dana
- miluck
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu Bardzo dziękuję za informację ,z których na pewno skorzystam.
E-M Kupiłam kwiatuszka w Netto, cena razem z doniczką niecałe 17 zł.
Ziel-ona Dziękuję za ciepłe słowa.
Danusiu Masz storczyki ,które kocham najbardziej, a inne roślinki na pewno zdobędziesz.
Kaktusy są super, niestety nie dla mnie, ja mam manie podlewania i zdarza mi się przedobrzyć.
Pozdrawiam serdecznie i gorące dzięki za odwiedziny!
P.S. Lecę odwiedzić Tengela
E-M Kupiłam kwiatuszka w Netto, cena razem z doniczką niecałe 17 zł.
Ziel-ona Dziękuję za ciepłe słowa.
Danusiu Masz storczyki ,które kocham najbardziej, a inne roślinki na pewno zdobędziesz.
Kaktusy są super, niestety nie dla mnie, ja mam manie podlewania i zdarza mi się przedobrzyć.
Pozdrawiam serdecznie i gorące dzięki za odwiedziny!
P.S. Lecę odwiedzić Tengela
Jagoda, dziękuję Ci bardzomiluck pisze:E-M Dzisiaj natknęła mnie taka myśl,że jeżeli chcesz to mogę uszczknąć mój nowy nabytek i podzielić się . Proszę tylko o instrukcję dot.zaszczepki.