Doniczki Abudabi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
anczarn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sie 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Narine pisze:
No to ja chociaż się przyznaje, że zbieram sukulenty... no i jeszcze hoje... no i fiołki... no i jeszcze sporo można by wymienić Wink
Aniu a mówiłaś, że już nie chcesz fiołków... :roll:
Chorobę fiołkowa mam i to dosyć poważnie zaawansowaną :wink: na parapetach miałam zimą koło 70 listków :!: teraz pozbywam się się zbędnych :wink: A będę hodować tylko fiołki odmianowe mam już 7 odmian, tylko nie kwitną jeszcze i nie ma się czym chwalić. Więc kto przyjedzie do mnie osobiście to dostanie w prezencie dorosłego fiołka (bo ich nie chce przesyłać bo sa za duże i boję się, że mogą się uszkodzić :wink:
Awatar użytkownika
anczarn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Narine pisze:
No to ja chociaż się przyznaje, że zbieram sukulenty... no i jeszcze hoje... no i fiołki... no i jeszcze sporo można by wymienić Wink
Aniu a mówiłaś, że już nie chcesz fiołków... :roll:
Chorobę fiołkowa mam i to dosyć poważnie zaawansowaną :wink: na parapetach miałam zimą koło 70 listków :!: teraz pozbywam się się zbędnych :wink: A będę hodować tylko fiołki odmianowe mam już 7 odmian, tylko nie kwitną jeszcze i nie ma się czym chwalić. Więc kto przyjedzie do mnie osobiście to dostanie w prezencie dorosłego fiołka (bo ich nie chce przesyłać bo sa za duże i boję się, że mogą się uszkodzić :wink:
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

Aniu pstryknij fiołkom fotki...bardzo proszę...,a co to znaczy "odmianowe" i czym się różnią od tych pozostałych?
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
anczarn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Antooosia pisze:Aniu pstryknij fiołkom fotki...bardzo proszę...,a co to znaczy "odmianowe" i czym się różnią od tych pozostałych?
Od pozostałych różnią się nazwą np. happy cricket :wink: Teraz sa to tylko zwykłe listki nic szczególnego :wink:
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Ja też się przyznam bez bicia ,że zbieram różne roślinki :oops: A mój M coraz częściej tak jakoś dziwnie patrzy na parapety :roll: :? :wink:
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

anna czarnota pisze:
Antooosia pisze:Aniu pstryknij fiołkom fotki...bardzo proszę...,a co to znaczy "odmianowe" i czym się różnią od tych pozostałych?
Od pozostałych różnią się nazwą np. happy cricket :wink: Teraz sa to tylko zwykłe listki nic szczególnego :wink:
O kurka,pojęcia nie miałam...dzięki. :D
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
Abudabi
500p
500p
Od: 19 mar 2007, o 19:04

Post »

Narine pisze: Abudabi jak lubisz tak "wydłubywać" wełnowce to zapraszam :P . Obsiadły mojego rhipsalisa (50cm..) - tam to dopiero zakątków... :cry:
Kocisko przepiękne :wink: Ja bym powiedziała, że wygląda magicznie - jak Rademenes ze znanego filmu :lol: Calutka czarna? Bez jednej plameczki białej?
Ma po pojedynczym białym włosku w pachwinach :lol:

50cm rhipsalisa Ci obsiadły, bo Ci pozazdrościłam :lol:
A wełnowce - no doprawdy - dopiję kawę i zabieram się za swoje - wpadnij do mnie - powydłubujemy razem :wit
A tak serio - jak tylko wpłynie wyplata, kupie jakąś chemie (napalm?) bo każdy ma jakieś hobby, a ja mam wełnowce :wink:
FIGA pisze: Ja jako że jesteśmy sąsiadkami to może kiedyś spotkamy się w Obi :P
Pozdrawiam :P
Przy automacie z kawą 8) znak rozpoznawczy, gwoździk w klapie :wink:
Bardzo chętnie :P
Pozdrawiam - Justyna
x-C-j
---
Od: 22 lis 2006, o 14:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tu pisałem o środkach na wełnowce zobaczcie :D
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22

Post »

Babopielka pisze:Ja też się przyznam bez bicia ,że zbieram różne roślinki :oops: A mój M coraz częściej tak jakoś dziwnie patrzy na parapety :roll: :? :wink:

Skąd ja to znam? :lol: :;230
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21

Post »

Jak tylko będę się wybierała na łowy dam Ci znać to może więcej upolujemy :P
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
Abudabi
500p
500p

Post »

FIGA pisze:Jak tylko będę się wybierała na łowy dam Ci znać to może więcej upolujemy :P
ok, trzymam swoja visę zwarta i gotową 8)
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
anu-la
200p
200p
Od: 19 cze 2007, o 16:44

Post »

Zachwycającą masz kolekcje kwiatów, a kot jest po prostu filmowy. Współczuje walki z wełnowcami, też przez to przechodziłam i w ostateczności użyłam jakiegoś specyfiku, niestety nie pamietam co to było. Włożyłam drubosza w torebke foliową, rozpyliłam preparat i zostawiłam na 2 dni. W podzięce potem zakwitł i kwitnie co roku :D.

Pozdrawiam

Anu-La
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Abudabi
500p
500p

Post »

anu-la pisze:Zachwycającą masz kolekcje kwiatów, a kot jest po prostu filmowy. Współczuje walki z wełnowcami, też przez to przechodziłam i w ostateczności użyłam jakiegoś specyfiku, niestety nie pamietam co to było. Włożyłam drubosza w torebke foliową, rozpyliłam preparat i zostawiłam na 2 dni. W podzięce potem zakwitł i kwitnie co roku :D.

Pozdrawiam

Anu-La
Aniu, lejesz miód na moje serce :D
Pozdrawiam - Justyna
3wa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2007, o 11:40

Post »

zapomniałam wczoraj napisać ,że przesyłka dotarła cała i zdrowa :D Już się aklimatyzuje obok epipremnum złotego . Rzeczywiście jest cały zieloniutki .Bardzo dziękuję :D
Zapraszam do moich roślinek
Pozdrawiam Ewa
Awatar użytkownika
Abudabi
500p
500p

Post »

3wa pisze:zapomniałam wczoraj napisać ,że przesyłka dotarła cała i zdrowa :D Już się aklimatyzuje obok epipremnum złotego . Rzeczywiście jest cały zieloniutki .Bardzo dziękuję :D
A ja smażyłam dzisiaj te kotlety, i zastanawiałam się, czy się odliczyłaś z przesyłką, że dotarła :wink: cieszę się, że Ci się podoba - oby rósł zdrowy oraz bujny 8)
Pozdrawiam - Justyna
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”