Chorobę fiołkowa mam i to dosyć poważnie zaawansowanąNarine pisze:Aniu a mówiłaś, że już nie chcesz fiołków...No to ja chociaż się przyznaje, że zbieram sukulenty... no i jeszcze hoje... no i fiołki... no i jeszcze sporo można by wymienić Wink![]()

Chorobę fiołkowa mam i to dosyć poważnie zaawansowanąNarine pisze:Aniu a mówiłaś, że już nie chcesz fiołków...No to ja chociaż się przyznaje, że zbieram sukulenty... no i jeszcze hoje... no i fiołki... no i jeszcze sporo można by wymienić Wink![]()
O kurka,pojęcia nie miałam...dzięki.anna czarnota pisze:Od pozostałych różnią się nazwą np. happy cricketAntooosia pisze:Aniu pstryknij fiołkom fotki...bardzo proszę...,a co to znaczy "odmianowe" i czym się różnią od tych pozostałych?Teraz sa to tylko zwykłe listki nic szczególnego
Ma po pojedynczym białym włosku w pachwinachNarine pisze: Abudabi jak lubisz tak "wydłubywać" wełnowce to zapraszam :P . Obsiadły mojego rhipsalisa (50cm..) - tam to dopiero zakątków...![]()
Kocisko przepiękneJa bym powiedziała, że wygląda magicznie - jak Rademenes ze znanego filmu
Calutka czarna? Bez jednej plameczki białej?
Przy automacie z kawą 8) znak rozpoznawczy, gwoździk w klapieFIGA pisze: Ja jako że jesteśmy sąsiadkami to może kiedyś spotkamy się w Obi :P
Pozdrawiam :P
Aniu, lejesz miód na moje serceanu-la pisze:Zachwycającą masz kolekcje kwiatów, a kot jest po prostu filmowy. Współczuje walki z wełnowcami, też przez to przechodziłam i w ostateczności użyłam jakiegoś specyfiku, niestety nie pamietam co to było. Włożyłam drubosza w torebke foliową, rozpyliłam preparat i zostawiłam na 2 dni. W podzięce potem zakwitł i kwitnie co roku.
Pozdrawiam
Anu-La
A ja smażyłam dzisiaj te kotlety, i zastanawiałam się, czy się odliczyłaś z przesyłką, że dotarła3wa pisze:zapomniałam wczoraj napisać ,że przesyłka dotarła cała i zdrowaJuż się aklimatyzuje obok epipremnum złotego . Rzeczywiście jest cały zieloniutki .Bardzo dziękuję