Moniko różne zajęcia czasem stają nam na przeszkodzie - takie jest życie

I jak to mówią: lepiej późno niż wcale, witam Cię w kolejnej części
Joasiu bardzo dziękuję

miło mi, że zdjęcia się podobają
Małgosiu dziękuję

cambria przeżyła przez moje lenistwo - 3 lata nie kwitła, ale żyła, więc jej nie wyrzuciłam. Rok temu dość długo zajęło mi, nim zauważyłam ten nieszczęsny pęd

W tym roku nie kwitła, za to przyrosła więcej niż w poprzednich latach, więc jestem dobrej myśli
Słoneczna pogoda wygniła wszystkich do ogrodów i na działki, również mnie. Z pewnych powodów dzisiaj musiałam zostać w domu, korzystam więc z okazji i obok pracy aktualizuję wątki. Nadal zdjęcia archiwalne, ale na razie wśród zielonych niewiele się dzieje więc mała strata

Odbiegając na chwilę od tematu - ostatnio zaczęłam przeglądać forum na komórce, dzięki czemu lepiej wszystko ogarniam i zaczęłam się zastanawiać, czy nie reaktywować zaniedbanych wątków - czyli storczykowego i o fotografii. O ile storczykowy to wybór zdjęć z tego wątku, to ten o fotografii pokazałby całkiem nowe rzeczy. Ostatnim razem zainteresowanie było małe, ale co myślicie teraz? Reaktywować go?
Wracając do dzisiejszych zdjęć: mini mark nadal nie chce współpracować

Przyrasta pięknie w korzenie i liście, ale kwiatów nie ma... Może wiosną coś się pojawi?