Mój ogród - eukomis cz.1
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moje kochane dziewczyny-dziękuję za wsparcie, aż mi się cieplej zrobił na duszy
Bogusieńko ja jestem normalnym człowiekiem ,lubię podróżować a jak nie znasz języka to w obcym kraju nic nie załatwisz ani co kupic ani zjeść. Dobrze by było żebym chociaż trochę umiała , Mój mąż umie się porozumieć a ja nie chcę przy nim być takim ćmokiem.pozdrawiam.
Bogusieńko ja jestem normalnym człowiekiem ,lubię podróżować a jak nie znasz języka to w obcym kraju nic nie załatwisz ani co kupic ani zjeść. Dobrze by było żebym chociaż trochę umiała , Mój mąż umie się porozumieć a ja nie chcę przy nim być takim ćmokiem.pozdrawiam.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Halinko śliczna jest u Ciebie jesień...
jestem zaskoczona hostą,moje juz dawno wszystkie zakończyły swój jesienny popis,
no i ta Twoja kalla
czy jej sie coś nie pomieszało?_
Czy w ciągu roku również Ci kwita?
Uroczy jest Twój ogród i planowana kalikarpa będzie się w nim cudownie prezentować.
Zamierzasz jeszcze w tym roku ja zakupić?
Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości i spokoju.
Niestety możesz tylko stać obok ... taka nasza rola a może dola,kto wie...

jestem zaskoczona hostą,moje juz dawno wszystkie zakończyły swój jesienny popis,
no i ta Twoja kalla

Czy w ciągu roku również Ci kwita?
Uroczy jest Twój ogród i planowana kalikarpa będzie się w nim cudownie prezentować.
Zamierzasz jeszcze w tym roku ja zakupić?
Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości i spokoju.
Niestety możesz tylko stać obok ... taka nasza rola a może dola,kto wie...

- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Gabrysiu dobrze poznałaś to jest wilczomlecz ale jaki nie wiem.pozdrawiam
Krysiu niektórym roślinom to się coś poprzestawiało, ze kwitną nie w porę. Kalię miałam juz wykopać ale mi szkoda bo zakwitła.Pięknotkę chcę kupić jeszcze teraz ale dopiero pod koniec tygodnia M będzie mógł pojechać ze mna do szkółki obiecał , że mi kupi tylko ,żeby była.pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny jak kupię to dam fotkę.Twoja Krysiu jest przepiękna.
Krysiu niektórym roślinom to się coś poprzestawiało, ze kwitną nie w porę. Kalię miałam juz wykopać ale mi szkoda bo zakwitła.Pięknotkę chcę kupić jeszcze teraz ale dopiero pod koniec tygodnia M będzie mógł pojechać ze mna do szkółki obiecał , że mi kupi tylko ,żeby była.pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny jak kupię to dam fotkę.Twoja Krysiu jest przepiękna.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04