Witam świątecznie! Ciepłe święta wyglądaja momentami jak Wielkanoc

Słońce, wychodzące cebulowe, zapach ziemi (bo ciepła)...
Agnieszko! Fiołki jeszcze się nie rozhulały ale jeden po drugim się otwierają. Miło na nie patrzeć w zimowe ponure dni, kiedy wracam późno z pracy

Książki co chwila otwieram i czytam fragmentami. Pewnie autor by się zdziwił, ze po tylu latach ktoś czyta z zainteresowaniem jego książki.
Kasiu! Fiołeczkami to specjalnie nie trzeba się przejmować, tylko muszą mieć dość ciasne doniczki z kwaśną ziemią i co 2-3 tygodnie zanurzam doniczki w misce z wodą. To wszystko. Cieszę sie, że filmiki Ci się podobają!
Wandziu! Dopiero się uczę, ale nie wstydze się pierwszych prób. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie pokażę coś lepszego

Umiejętność nieważna, ważny jest prosty program. One są sugestywne i mozna coś zlepić dość szybko i łatwo.
Marta! No już nie przesadzaj!

Dalie mają kilka wymagań, ale są proste. Trzeba dać im jeść, pić, słońce i nie bać się przycinać i wycinać pierwsze nieciekawe kwiaty. Potem szaleją do późnej jesieni.
Grażka! Niewiele robię ptakom zdjęcia. Póki nie ma zimy, jest szaro, przylatują tylko bogatki i mazurki oraz nieliczne inne ptaszyska:
Jacku! Zdjęcia do filmów muszą być doskonałej jakości, bo dużo tracą przy konwersji. Muszę o tym pamiętać przy kolejnych. We wątku u Stanisława są kolejne na podstawie jego zdjęć. Coraz lepiej mi wychodzi, ale to jeszcze nie to
Majeczko! Dziękuję!

Na pewno coś tam potem wykombinuję
Chciałam dać dzisiejsze obrazy z ogrodu, ale coś nie chcą wejść...Spróbuję później.