Moja działka po rewolcie - giza/2007-8/
Moniko, nie Ty jedna po jedną sadzonke przyjechałaś. Nie wspomnę o Karolu, który bronił sie ręcami nogami a przyszedł pierwszy i schował sie w krzakach, żeby chronic swój portfel, który miał dac nam na przechowanie :P A wyszedł z ....doniczkami
Wszystkie liliowce pochodziły z podwrocławskiej szkółki, doniczka w cenie 8zł, w niektórych było po kilka roślinek
Sadzonki były ponumerowane, niewiele z nich kwitło, do wglądu katalog i dodatkowo opis każdej pozycji.
Dostałysmy a Magdą przyzwolenie na podebranie ciętych liliowców z wazonów. Początkowo niesmiało wzięłysmy po 1 szt ale po chwili...

Wszystkie liliowce pochodziły z podwrocławskiej szkółki, doniczka w cenie 8zł, w niektórych było po kilka roślinek

Sadzonki były ponumerowane, niewiele z nich kwitło, do wglądu katalog i dodatkowo opis każdej pozycji.
Dostałysmy a Magdą przyzwolenie na podebranie ciętych liliowców z wazonów. Początkowo niesmiało wzięłysmy po 1 szt ale po chwili...

- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Świetna relacja!!! Gratuluję gizuś!
Miło zobaczyć wrockowy klubik
Gdyby było bliżej to sama bym przyjechała się z Wami zobaczyć nawet jakbym miała wyjść z pustą torbą.
Miło zobaczyć wrockowy klubik

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Haniu nasze krasnale są rzeczywiście urocze. Przyznam się, że wielu jeszcze nie widziałam, jedynie na zdjęciach. A ciągle ich przybywa
KaRo, zdjęc mogło byc więcej, ale jakoś wszyscy mielismy niewiele czasu a to buszowanie między doniczkami a katalogami było czasochłonne :P
Basówka Ty to albo kasę dzielisz albo sie przeprowadzasz :P Zaniedbujesz nas
Bój sie Małgosiu, damy Ci troszke czasu na ochłoniecie i najazd masz zapewniony

KaRo, zdjęc mogło byc więcej, ale jakoś wszyscy mielismy niewiele czasu a to buszowanie między doniczkami a katalogami było czasochłonne :P
Basówka Ty to albo kasę dzielisz albo sie przeprowadzasz :P Zaniedbujesz nas

Bój sie Małgosiu, damy Ci troszke czasu na ochłoniecie i najazd masz zapewniony
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dzięki Gabrysiu za ładny opis mojego zdjecia - Karol "odkłada" doniczke - to brzmi dużo lepiej od "dobera kolejną "...
- a ktoś tu po uszach powinien dostać bo obiecał mi zabrać portfel :P

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
giza pisze:
Basówka Ty to albo kasę dzielisz albo się przeprowadzasz :P Zaniedbujesz nas![]()
Bój się Małgosiu, damy Ci troszke czasu na ochłoniecie i najazd masz zapewniony
Masz rację ,Gizuniu zaniedbałam ostatnio forum,bo i pracy dużo i kłopoty z netem,ale ( na razie przynajmniej )to już historia....
Już się cieszę na Wasz najazd!

Pozdrawiam,Małgorzata
Mariolu, na pewno znajdziesz miejsce, tym bardziej że liliowce super wyglądaja w kompozyjcji z innymi roslinami / sama zafunduję przeprowadzkę tym, które juz mam i nowe nabytki dosadzę, ale jak zwykle nie mam jeszcze konkretnego pomysła
/
Gabi , obawiałam sie wyższych cen /allegro, szkółki../, niestety były do przyjęcia jak na liliowce i to dodatkowo kusiło.A 8zeta do 8 zeta itd szybko daje.....
:P Ale co tam, warto czasami zrobic sobie dobrze
Małgosiu juz wcześniej została Ci odpuszczona wina
Wiemy, ze teraz szczególnie doba dla Ciebie za krótka
Ale jak juz jestes na miejscu, to na spokojnie możesz przystapic do tej przyjemniejszej częsci aklimatyzacji

Gabi , obawiałam sie wyższych cen /allegro, szkółki../, niestety były do przyjęcia jak na liliowce i to dodatkowo kusiło.A 8zeta do 8 zeta itd szybko daje.....

Małgosiu juz wcześniej została Ci odpuszczona wina

- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem pod wrażeniem relacji z kiermaszu liliowców i bardzo ubolewam, że wasze łupy nie są moimi

do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają