Mariolka Dobra Kobieto
 Chodniczek falisty do posiłku pięknie podany, ho ho...

Morda typowego gangstera z kreskówek i filmów familijnych!!Ruda2011 pisze:
A tak mordasek

czuję się w pełni usatysfakcjonowana
  czuję się w pełni usatysfakcjonowana   

. Gdyby nie dały - przeniosę pod sosnę - tam będą walczyły o każdą kroplę wody.
 . Gdyby nie dały - przeniosę pod sosnę - tam będą walczyły o każdą kroplę wody. 
  )
 ) 

. Dadzą radę .
 . Dadzą radę . . Nie od razu Kraków zbudowano
 . Nie od razu Kraków zbudowano   . Na początek (i na koniec też) sadzonki to bardzo mądre rozwiązanie. Jednoroczne to wredoty są. Nigdy nie wiadomo czy i co się uda. Wielu bardzo doświadczonych ogrodników ........... doświadcza klęski
 . Na początek (i na koniec też) sadzonki to bardzo mądre rozwiązanie. Jednoroczne to wredoty są. Nigdy nie wiadomo czy i co się uda. Wielu bardzo doświadczonych ogrodników ........... doświadcza klęski   . W ubiegłym roku sama miałam przypał - zahamowałam gwałtownie na skrzyżowaniu (przed kierowcą wariatem) i pudło z sadzonkami pomidorów wylądowało na podłodze auta , do góry korzeniami, połamane wsio
 . W ubiegłym roku sama miałam przypał - zahamowałam gwałtownie na skrzyżowaniu (przed kierowcą wariatem) i pudło z sadzonkami pomidorów wylądowało na podłodze auta , do góry korzeniami, połamane wsio   
  Jeżeli już masz płacić - stawiaj na byliny.
 Jeżeli już masz płacić - stawiaj na byliny. 
  . Żeby mi tylko sadzonek wystarczyło
 . Żeby mi tylko sadzonek wystarczyło   

) - sadzę od 4 lat bez ładu, bez składu. Co tydzień mam inną wizję i .....co tu gadać - realizuję ją
 ) - sadzę od 4 lat bez ładu, bez składu. Co tydzień mam inną wizję i .....co tu gadać - realizuję ją   . Że te moje zielone to wytrzymują
 . Że te moje zielone to wytrzymują    
  . Nieeeee, przerasta mnie to wszystko
 . Nieeeee, przerasta mnie to wszystko   . Ja chcę do maaaamyyyy
 . Ja chcę do maaaamyyyy  

?
?
misiaczekm pisze: Morda typowego gangstera z kreskówek i filmów familijnych!!
Chce zawładnąć i rządzić całym światem!!
Uważaj na cwaniaczka bo Ci działkę, a wraz z nią i Ciebie sprzeda!!