Justynko, po koszeniu ogród od razu zyskał na estetyce... jednak równiutko przycięty trawnik to jest to

Jeśli się odważę, to pokażę Wam całą planszę... ale jeszcze myślę nad tym
Dario, wysyłam porcję słońca - dziś jest go u mnie bardzo dużo

Siedzę na ogrodzie przez większą część czasu... jest cudnie!
Liczę, że pokażesz swoje brateczki...
Twoja fryzura jest boska!
Piotrze, miłego dnia w ogrodzie! Ja właśnie idę sobie zrobić kawę przed odszczurzaniem chałupki i idę się wygrzać na tarasie

Cieszę się, że Ci się u mnie podoba!
Udało Ci się wykopać dół pod oczko wodne?
Syringo, wypogodziło się, mam nadzieję?
Dorciu, u mnie pogoda dziś śliczna... mam nadzieję, że poranny deszczyk u Ciebie już sobie poszedł?
Małgosiu, ja dziś od wczesnego rana działam w ogrodzie... pogoda bardzo rozpieszcza ciepełkiem - oby cały weekend był taki ładny!
Pielę i ja, ale z doskoku... rzeczywiście rośnie jak na drożdżach... Pozdrowienia!
Małgolinko, wypogodziło się już?

Sadzisz coś dzisiaj czy już wszystko siedzi w ziemi? Miłego dnia również!
Ewo, widzę, że porządnie ruszyłaś z pracami... niech Ci pogoda sprzyja, a zakwasy załatw intensywną pracą w ogrodzie
Moniko, dzień dobry! Niestety zrobienie cieni na projekcie mnie chwilowo przerosło, ale może jeszcze coś mi się uda wymyślić. To jest bardzo trudne.
Mam nadzieję, że Twoje wczorajsze zniechęcenie minęło... mamy piątek, w dodatku słoneczny i ciepły. Aż się żyć chce!
Będziecie od jutra malować?
Dobrego dnia...
Gosiu, jeśli pogoda pozwoli, na pewno weekend spędzisz w ogrodzie... fajnie, że udało się rozsypać nawozy... mnie zostało tylko nawiezienie trawnika, co jutro uczynię.
Udanego piątku!
Kasiu, super decyzja z dereniem o żółtych gałązkach - wspaniale uatrakcyjni przestrzeń. Udało się już wszystko posadzić?
Bogna, tak myślałam, że Kordus jeszcze w rozruchu... oni dość późno startują. Za to u mnie w ogrodniczym już cuda wianki

Zastanawiasz się nad jabłonią Royalty? Ja mam, i bardzo lubię, nawet po kwitnieniu... solidnie się rozrasta i tworzy dużą purpurową plamę swoją koroną. Polecam.
Obkupiłaś się... ja w tym roku ostrożniej...
Miłego!
Moniko-vertigo, nasza sunia to rasa Cavalier King Charles Spaniel. Urocza i bardzo kochana...

Dzięki za odwiedziny i miłe słowa!