Ania Zuzia i Chłopaki cz.4
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ania Zuzia i Chłopaki cz.4
Aniu - pokaż swoje pomidory , miałaś ich kilka odmian ,Proszę 

- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Ania jest i zaglada, ale nie ma nic do wstawienia, kwitła mi żółta chryzantemka, ale zanim rozwinęła płatki, to kwiaty przywiedły od upałów, potem popadało i zaczęły się rozwijać, potem upał i zaschły takie czarne - poza tym nic nie kwitnie, nic nie mam. Muszę przesadzić truskawki, ale moje dostały jakiegos świństwa na lisciach, więc przygotuje sobie ziemie i kupie nowe.
Aniu, a pamiętasz Ty o mnie kochanie
ja też sobie kupię parę truskawek, bo chcę w torebusi posadzić i mieć na przyszły rok troszkę swoich, ale jakie odmiany kupić? tego nie wiem 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu liście obetnij, nie wyrzucaj od razu, i tak przycina się je teraz 

- wielkakulka
Zamierzam się nimi zająć przez sobote i niedziele. Teraz prowadzę zajęcia w bibliotece - jestem wakacyjna babcią - materiały mi dają, wiec nie tracę swojej kasy, ale sporo czasu zajmuje znalezienie ciekawego pomysłu i rzerobienie go tak, aby mozna było zaciekawic dzieci od 4 do 13 roku zycia. Pełne wyzwanie. W rękoczynach wstawię fotki - mogę, bo są zamieszczone na FB za zgodą rodziców i dzieci.
- wielkakulka
Jakiś niewychowany ludź przeszedł przez płot, uszkodził ogrodzenie, oberwał SŁONECZNIKI - ale sie obłowił i pomidory - smacznego - i sobie poszedł. Szkoda tylko, ze siatke uszkodził - co za ludzie. Została szparagówka...
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Niestety, na chamstwo nic nie poradzisz
nawet złapać go nie ma jak 

- wielkakulka
A wczoraj eM pojechał moim cieniaskiem na miasto i ukradli mi lusterko, ale miło - moje cinque cento ma ponad 18 lat, ale kupiłam znakowane, kazde szybka, każdy element, nawet lusterko ma nabity kod i co i nic złodziej lubi takie.
Tacy ludzie, trudno. Wczoraj zakończyłam szaleństwa w bibliotece, wracam do życia. Pomidory zostały tylko w foliaku, ogórki uschły na amen, cukinia też. Wisnia ma paczki, wiosna obleciały jej wszystkie liscie i zielone owoce. teraz się obudziła, chyba wypuszcza liście, oby nie kwiaty. Poza tym kalina ma kwiaty - co za rok.
Tacy ludzie, trudno. Wczoraj zakończyłam szaleństwa w bibliotece, wracam do życia. Pomidory zostały tylko w foliaku, ogórki uschły na amen, cukinia też. Wisnia ma paczki, wiosna obleciały jej wszystkie liscie i zielone owoce. teraz się obudziła, chyba wypuszcza liście, oby nie kwiaty. Poza tym kalina ma kwiaty - co za rok.
- wielkakulka
U mnie Jureczku wisi deszcz w powietrzu, chmury, szaro, ale jeszcze nie pada. Bedzie lada moment...
...suszę jabłka, spady, szoda wyrzucać, a suszone w plasterki zjada sie zima jak chipsy. Poza tym są dobre do musli swojej roboty.
...suszę jabłka, spady, szoda wyrzucać, a suszone w plasterki zjada sie zima jak chipsy. Poza tym są dobre do musli swojej roboty.
- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Aniu witaj
ale mnie dawno na FO nie było...
Co u Ciebie słychać?

Co u Ciebie słychać?
- wielkakulka
Przemo, tez mnie nie ma zbyt często. Mam nadzieję, że od września na miesiąc wrócę. Choć mam egzaminy z języka na studia i musze zakuwać - sama w domu.