U Grażyny w ogrodzie (klematisy, lilie, hosty..)
Re: U Grażyny w ogrodzie (klematisy, lilie, hosty..)
Śliczny jesienny stroik 

- byna
- 500p
- Od: 18 maja 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko-iwona0042, trafiłaś w 10-tkę. To sójka niecnota dobrała się do orzechówi sprowadziła na domiar złego całą całą swoją rodzinę. jak zobaczyłam co się dzieje, to od razu wymusiłam na chłopakach żeby obili resztę.
Dorotko, musiałam to dałam radę. Jednak jeżdżenie samochodem długich tras, nie jest moją pasją. Teraz muszę jechać do Opola. Znów zacytuję słowa noblisty: " Nie chcem, ale muszem".
Renatko, dzięki za wsparcie. To jutro, najdalej pojutrze rozpoczynasz rok akademicki.
Iwonko-iwonaPM, dziękuję za miłe słowa w sprawie starań o estetykę wejścia.
Do artystki mi daleko, ale zawsze jest bardziej kolorowo.
Dorotko, musiałam to dałam radę. Jednak jeżdżenie samochodem długich tras, nie jest moją pasją. Teraz muszę jechać do Opola. Znów zacytuję słowa noblisty: " Nie chcem, ale muszem".

Renatko, dzięki za wsparcie. To jutro, najdalej pojutrze rozpoczynasz rok akademicki.

Iwonko-iwonaPM, dziękuję za miłe słowa w sprawie starań o estetykę wejścia.

- jola1313
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Ale orzechów
U nas małe drzewka jeszcze.W zeszłym roku był 1 owoc
Ale piękna dekoracja
.
Przypomniała mi,że muszę zerwać swoje dynie
Szczęśliwej podróży

U nas małe drzewka jeszcze.W zeszłym roku był 1 owoc

Ale piękna dekoracja

Przypomniała mi,że muszę zerwać swoje dynie

Szczęśliwej podróży

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażko stroiczek jesienny śliczny, czy te dorodne brzoskwinki to też z Twojego drzewa :?:Następna trasa Cię czeka ,szerokiej drogi 

Grażynko jutro rozpoczęcie a inauguracje maja dopiero 7
ale faktem jest że czuje się dziś jak po przejściach wojennych
ale faktem jest że czuje się dziś jak po przejściach wojennych

Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
Byniu ale orzechów
Wybacz że z takim opóźnieniem.... z zawalonymi zatokami... dziś się załatwiłam.... a jutro poniedziałek i praca ... cudnie cudnie... ale do rzeczy... chciałam Tobie bardzo bardzo Nie-podziękować z całego serducha za zimowity... za każdym razem gdy jestem w stanie się po pracy dowlec na działkę... zachwycam się nimi nie ustająco i mój M też
Pięknie u Ciebie
Pozdrawiam ciepło, miłego wieczorku... lece inhalować zatoki

Pozdrawiam ciepło, miłego wieczorku... lece inhalować zatoki

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Witaj Grażynko.Zuch dziewczyna tak pokonała trasę to do Opola dojedziesz z zamkniętymi oczami to bardzo proste miasto.no tak,dzieci rozjechały się i pusto w domu się zrobiło.Koszyczek śliczny bardzo lubię takie kompozycje.u mnie w tym roku orzechy nie dopisały.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kompozycja
A widzisz podróż nie taka straszną jak ją sobie sami malujemy

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kompozycja

- zuzanna2418
- 1000p
- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Grażynko, ogrom zbiorów orzechowych przyprawiłby o omdlenie każdą wiewiórkę! U mnie też niespodziewany urodzaj. Z czego jest ten kosz z pięknym jesienny stroikiem?
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie

moje wątki miastowe i wiejskie
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Witaj Grażynko
Jesienny stroik wspaniały! Ile orzechów
będzie z czego robić ciasto z orzechami
.
U Mnie dopiero mały orzech rośnie na sadzie,kiedyś może również będzie mieć tak dużo orzechów!
No widzisz kochana podróż sie udała !

Jesienny stroik wspaniały! Ile orzechów

U Mnie dopiero mały orzech rośnie na sadzie,kiedyś może również będzie mieć tak dużo orzechów!
No widzisz kochana podróż sie udała !

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko witam cię z powrotem 

Pozdrawiam Alicja
- byna
- 500p
Jolu, już wróciłam szczęśliwie. Zmarzłam w drodze powrotnej, bo zapomniałam podkręcić ogrzewanie.
Chyba tej nocy to będzie przymrozek, więc zrywaj dynie, bo przemarzną. Na forum w sekcji drzew owocowych jest kobieta, która ma szkólkę orzechów włoskich szczepionych. Takie szybciej owocuja i są pewne, że będą miały dużo konkretnych owoców. Zrobiłam sobie zakładkę z jej szkółką, bo mój orzech choruje.
Grażynko, brzoskwiniami, które jeszcze zostały po przetworach poutykałam wolne przestrzenie w koszyczku. Dzięki za trzymanie kciuków.
Renatko, u mnie w domu pustka, smutno, nie będę mała dla kogo gotować. Dopadł mnie teraz ?syndrom pustego gniazda"
.
Anetko, cieszę się, że zimowity Ci kwitną i że się podobają wam obojgu. Życzę, aby z każdym rokiem przybywało nowych cebul. Na zatoki polecałam już BIOPAROX spray, rewelacja w działaniu. Obecnie wycofany z polskich aptek, ale można kupić w Czechach. Zdrówka życzę.
Joasiu, Opole proste miasto dla ciebie, bo często tam jeździsz. Na szczęście akademik corki znajduje się niedaleko od trasy, którą wieżdżam do miasta, więc nie trzeba daleko zapuszczać się w miasto. Buziaki.
Agnieszko, teraz to mogę odetchnąć z ulgą, bo jestem z powrotem w domu. Ja to jestem zwykłą parafianką, którą podróże męczą. A jeszcze jak mam sama kierować ...
Zuzka, ilośc orzechów mnie nie przeraża. Spożytkuję je wszystkie na ciasteczka owsiane, orzechowce i takie tam. 6 orzechów dziennie i poziom magnezu w organiźmie optymalny. Koszyczek został po kocie i jest pleciony z jakiejś słomy.
Reniusiu, na pewno twój orzech nie zawiedzie cię i będzie obficie owocował. Z orzechów robię orzechowca, ciasteczka owsiane z orzechami, wafle kakaowe z orzechami i takie tam jeszcze.
Alu, intuicja cię nie zawiodła juz wróciłam i relaksuję się na forum.

Grażynko, brzoskwiniami, które jeszcze zostały po przetworach poutykałam wolne przestrzenie w koszyczku. Dzięki za trzymanie kciuków.

Renatko, u mnie w domu pustka, smutno, nie będę mała dla kogo gotować. Dopadł mnie teraz ?syndrom pustego gniazda"

Anetko, cieszę się, że zimowity Ci kwitną i że się podobają wam obojgu. Życzę, aby z każdym rokiem przybywało nowych cebul. Na zatoki polecałam już BIOPAROX spray, rewelacja w działaniu. Obecnie wycofany z polskich aptek, ale można kupić w Czechach. Zdrówka życzę.

Joasiu, Opole proste miasto dla ciebie, bo często tam jeździsz. Na szczęście akademik corki znajduje się niedaleko od trasy, którą wieżdżam do miasta, więc nie trzeba daleko zapuszczać się w miasto. Buziaki.
Agnieszko, teraz to mogę odetchnąć z ulgą, bo jestem z powrotem w domu. Ja to jestem zwykłą parafianką, którą podróże męczą. A jeszcze jak mam sama kierować ...

Zuzka, ilośc orzechów mnie nie przeraża. Spożytkuję je wszystkie na ciasteczka owsiane, orzechowce i takie tam. 6 orzechów dziennie i poziom magnezu w organiźmie optymalny. Koszyczek został po kocie i jest pleciony z jakiejś słomy.

Reniusiu, na pewno twój orzech nie zawiedzie cię i będzie obficie owocował. Z orzechów robię orzechowca, ciasteczka owsiane z orzechami, wafle kakaowe z orzechami i takie tam jeszcze.

Alu, intuicja cię nie zawiodła juz wróciłam i relaksuję się na forum.

- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ależ duża ilość orzechów - mniam mniam.
Przepiękna kompozycja z dynią i wrzosami jak dla mnie idealna
Przepiękna kompozycja z dynią i wrzosami jak dla mnie idealna

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- byna
- 500p
Agnieszko, do prawdziwej florystki mi daleko, ale chciałam mieć coś kolorowego przy wejściu do domu.