Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

szafirki ślicznie wygladają :wink:
Psiząb ciekawy,chciałam go gdzieś kupić ale nigdzie nie utrafiłam,chyba z allegro trzeba zciągać : :?
Bratki az bija po oczach swoim żywym żółciutkim kolorytem ;:63
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Sasanki ;:167 jak lek na moje niewyspane oczy :D
Moje tulipanki też czekają na słonko.Ostatnio kiedy było ;:3 otworzył się jeden.Teraz w gotowości jest już kilkanaście sztuk.Kiedy błyśnie będzie piękny widoczek :heja
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

Witaj Aguś ;:196 U Ciebie mżawka a u mnie ;:3 wyszło, ale za to ostatnie 3 dni były pod znakiem chłodu i deszczu
Jak zwykle zdjęcia roślin zjawiskowe, te pomimo mżawki również i zgadzam się z Tobą, że w tym roku miodunki są śliczne
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu faktycznie Psizęba nie tak łatwo dostać , ale mam nadzieję, ze uda Ci się.... ja nie pamiętam skąd go mam..... ale wiele roślin kupuję przez internet, więc pewnie i jego również....
Żółte brateczki wciąż mnie zachwycają,...... szczególnie te drobniutkie, nie mogę przestać się im przyglądać :D

Aniu mam nadzieję, ze w czasie tych wolnych dni będzie pięknie i słonecznie, na razie wciąż jest zimno :? Szkoda mi tego czasu spędzonego w domu..... można by się cieszyć wolnymi dniami na powietrzu....

Ilonko zazdroszczę słoneczka. mam nadzieję, ze dotrze i do mnie..... na razie przymusowe siedzenie w domku....
Ciesze się, ze moje widoczki podobają Ci się ;:196
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

U mnie jest tez zimno i mzy co chwila :roll: Tyle "zmarnowanych" wolnych dni :roll: mam nadzieje, ze chociaz koncowka tygodnia bedzie jako taka.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jula i ja mam nadzieję, ze się ociepli..... faktycznie zmarnowany wolny czas na siedzeniu w domu....

Dziś pokażę troszkę migawek z ogólnych widoczków . Jest coraz bardziej zielono...szkoda tylko, że tak zimno i mokro i nie można się cieszyć tą zielenią...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
maryla-56_56
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2009, o 19:18

Post »

Nie wiedziałam, że gęsiówka taka śliczna.
Agnieszko ślicznie u Ciebie, kwiatowo.
U nas wszystko opóźnione, też jeszcze zimno. :wit
Właśnie wpadły ostatnie zdjęcia. ;:oj
Bosko. ;:138 ;:138
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Agniesiu ale pięknie u Ciebie ;:173 Te sasankowe kępy są fantastyczne ;:167 Wiosna w pełni ;:167
Czytam ,że u Ciebie chłodno u mnie wręcz zimno :? Mam nadzieję ,że jutro się ociepli ;:108
marzenia się spełniają! Dana
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Agnes połaziłam, popodziwiałam i się zastanawiam czemu nie pokazywałaś sasanek :lol: :;230 przecież one są takie ;:167
A jak będziesz rozdzielać nasionka sasankowe to ja poproszę o maleńką garstkę ;:180 bo normalnie zżera mnie zazdrość jak się tak chwalisz swoimi a ja nie mam ani jednej ;:223
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

łał ;:oj ale fajne pomysły na kompozycje iglakowo-wiosenne, dzięki kochana za inspirację ;:196 Bardzo lubię podniesione rabaty i kamienie. Nacieszyłam oko, nie powiem :D
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Aga a u mnie zimno nie jest, ani mokro, tylko pochmurno.
Dmuchnij w moją stronę deszczem, może doleci i wreszcie nie będę musiała podlewać.
Piękne twoje zieloności.
Chciałoby się usiąść na tej huśtawce i pobujać. :uszy
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

;:oj ;:oj ;:oj Brak mi słów tak pięknie u Ciebie, i jaka fajna bujanka ;:333 taka to moje marzenie tylko mało miejsca u mnie ;:223

Pozdrawiam majowo :wit ;:3
Yoannak
500p
500p
Od: 2 kwie 2011, o 22:23

Post »

Agness,

zwabiona sasankami, przyszłam do Ciebie i "oniemiałam" ;:180 . Twój ogród ;:oj. Pospaceruję jeszcze troszkę jeśli pozwolisz ;:173 :wit.
Joasia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marylu gęsiówka to naprawdę urocza roślinka, tworzy piękne zwarte poduchy.... nawet gdy nie kwitnie, to ładnie wygląda w postaci zielonych kępek :D Różowa kwitnie u mnie o wiele wcześniej niż biała..... ta dopiero się zbiera....
Cieszę się bardzo, że podoba Ci się u mnie ;:196

Danusiu dziękuję, ciesze się bardzo, że podoba Ci się ;:196 Jest już naprawdę bardzo kolorowo i wesoło w ogródku.... żeby tylko cieplej było. U mnie też jest zimno...... dziś wyszłam tylko na chwileczkę na dwór..... kompletnie nic nie robiłam.... nawet kawy na tarasie nie wypiłam :?

Majeczko pokazywałam wcześniej sasaneczki, tylko pewnie nie trafiłaś :wink: :lol: To moje ukochane wiosenne kwiaty, zawsze czekam na nie z wielką niecierpliwością :D Teraz jestem bardzo podekscytowana, ponieważ zakwitło kilka siewek, które mają cechy papageno..... mam nadzieję, ze utrzymają się, bo choruję na takie , a w moich okolicach nie ma szans ich kupić....
Nasionka naturalnie Ci wyślę, już zapisałam ;:196

Madziu cieszę się bardzo że widoki przypadły Ci do gustu ;:196
W moim ogródku podstawą i szkieletem kompozycji są iglaki i krzewy. Dopiero na ich tle rosną byliny. Teraz pomalutku biorę się za przerabianie rabaty bylinowej, którą widać na 6 fotce. Jest to jedyna rabata na której nie ma iglaczków, tylko byliny i róże. Zdecydowanie wolę takie połączenia jakie mam na pozostałych rabatach, planuję wprowadzić tu niziutkie miniaturowe iglaczki , na tle których bylinki będą się prezentowały o wiele bardziej atrakcyjnie :D
Kamienie uwielbiam...... mam nimi zasypaną dużą część ogrodu 8-) :lol:

Grażynko u mnie zimno.... naprawdę zimno :? Deszcz już w dzień nie padał, ale po całonocnej ulewie było mokro..... Mam nadzieję, że jutro będzie ładniej, bo dziś nawet nosa nie chciało się wyściubić na dwór...
Huśtawka to moje ukochane miejsce odpoczynku..... mam z niej widok na większość ogrodu :D

Kasiu cieszę się bardzo, że podobają Ci się moje wiosenne widoczki ;:196
Może uda Ci się gdzieś wcisnąć huśtawkę..... może taką troszkę mniejszą...... to naprawdę świetny relaks taki odpoczynek na niej, wśród zieleni..... uwielbiam sobie tak siedzieć, popijać herbatkę .....i planować zmiany i różne ogrodowe rewolucje 8-) :lol:

Joasiu witaj w moim ogródku :wit Miło mi bardzo, ze mnie odwiedziłaś i serdecznie zapraszam zawsze kiedy masz ochotę :D
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

Agness-czy to na pewno foty z tego roku ;:oj
Prawdziwy busz u Ciebie!!! Coś pięknego
A trawka to już pewnie przystrzyżona :wink: Przyznaj się-kosiareczkę przewietrzyłaś!?
;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”