Ogródek-moje początki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek-moje początki

Post »

A to moja kicia , której już nie ma... To był kociak ! Chodzący ideał ;:333

Obrazek

Obrazek
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Wpadam z rewizytą :wit
Bociania rodzinka urocza , 4 osobowa tak jak moja (mama,tata i 2 dzieci) ;:306
Śliczne kocięta ;:173 I oczywiście zielony świat ;:170
Pozdrawiam będę zaglądać częściej. Zapowiadam się na dziś wieczór aby dokładnie pobuszować po twoim wątku ;:138
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Asiu , ślicznego kotka miałaś i do tego posłusznego. Ciężko później znaleść taki ideał ale może się uda. Pozdrawiam serdecznie ;:168
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

:wit Asiu kicia też bardzo ładna. I pozować też potrafiła :). Szkoda że już jej nie ma :(. A o się stało? Taka kolej rzeczy czy może uciekła?
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

MID2006 pisze::wit Asiu kicia też bardzo ładna. I pozować też potrafiła :). Szkoda że już jej nie ma :(. A o się stało? Taka kolej rzeczy czy może uciekła?
Ta kotka też była znajdą... ale najpierw ze trzy lata mieszkała u mojej babci. Jak babcia zachorowała poważnie , ja nie miałam sumienia jej oddać - nie było komu , schronisku ? Wzięłam do siebie..., była to Wigilia - taki szczególny dzień... Miałam wtedy jeszcze w domu sunię, dorosłą 8-latkę. Kotka okazało się, że ma tak z 5 lat. Zaczęliśmy wszyscy żyć pod jednym dachem i w sumie udało się ! Pies z kotem omijali się szerokim łukiem ale tolerowali, wojny nie było w domu. W takim szczęściu sunia była z nami 15 lat a kotka też ok.15 albo więcej ? -przy znajdzie nikt tak dokładnie z lekarzy nie powie w jakim wieku jest zwierzak.
Fajne to były futrzaki ;:168
Pewnie kiedyś jeszcze będę miała psa ;:108 , ale na razie nie mogę. Czasu mało i ta praca mnie wykańcza, to gdzie jeszcze czas na spacery ? Ech! ;:185
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Witaj Asiu :wit
szkoda zwierzaków przyzwyczajamy się do nich .Ja też miałam super kota trewora .Był u nas kilka lat ,pewnego dnia zniknął .
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tak było na wiosnę 2012r ;:138

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Asiu wspaniale! Sama nakręcam się jak widzę sarenki czy zające. Dawniej przychodziły w miejsce gdzie teraz nasz domek stoi. Teraz już się nie zapuszczają. Asiu pies to wspaniały przyjaciel . Praca pracą ale po pracy czasami taki przymusowy spacer też jest dobry. Najfajniej jest latem. Kiedy spacerujesz i widzisz jak taki wariat biega i też cieszy się naturą. Uwielbiam widzieć Foxa jak hasa po łąkach. W wysokiej trawie albo widzę tylko ogon merdający w górze albo falujące trawy. Czasami jak wytarza się w bagnie to dostaję białej gorączki a czasami to po prostu chce mi się z niego śmiać. W końcu taka natura labków. Foxer jak na prawdziwego samca psiego przystało reaguje alergicznie na koty. Kiedyś jak go kupiłam miałam kotkę. I omijali się z daleka. Kocia chodziła tylko za nami 2 metry. Kiedyś Foxer podszedł do niej i został spoliczkowany pazurami. Zdębiał :D Potem oczywiście ganiał koty ale nie udało mu się złapać. W te wakacje miałam serce w gardle. Bo na łące właśnie jakimś cudem był kot. Nigdy nie widziałam żeby zapuszczały się tak daleko. Foxer oczywiście bez smyczy. No i pogonił. Wiedziałam że go dogoni. Rzucił się z taką wściekłością ... no ale okazuje się że on tylko udaje takiego honorowego. Gania je, udaje rozwścieczonego a potem jak już je dogania to grzecznie staje w odległości metra i nic nie robi. Bardzo cieszę się że tak ta sytuacja się skończyła bo nie wybaczyłabym sobie gdyby było inaczej. Uspokoił mnie jednak fakt że on sobie tylko gania. Tak samo jest z obroną swojego terytorium na działce. Na spacerze toleruje psy choć w wielkiej sympatii z nimi nie żyje. Ma wybrane z którymi lubi się bawić. Natomiast za siatką dostaje furii jak jakiś pies idzie drogą. Może dlatego że wie że jest ogrodzenie i znowu zgrywa chojraka.
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Asiu do mnie pod sam dom przychodziły sarny ,a od bażantów to ,a z gęsto było.
A ty masz piękne widoki na te zwierzęta i jaka przestrzeń ;:333
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Asiu, pokazujesz cudny zwierzyniec! :wit Ubiegłej zimy na łąkach pod lasem spotykałam sporo sarenek, w tym - nie widziałam ani jednej. Łąka została przez leśników najpierw opryskana chemią, potem zaorana; zastanawiam się, czy to może jest powodem..
Miłego dnia dla Ciebie! ;:196
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
byna
500p
500p
Od: 18 maja 2009, o 19:18

Post »

Asiu, ale fajne stadko saren udało ci się sfotografować. Nie pamiętam , ile lat temu jedna sarenka weszła do nas na ogród i tez zrobiłam jej zdjęcia. Mam nadzieję, że znajdę i umieszczę na swoim wątku. Muszę poświęcić troche więcej czasu i spokojnie przejrzeć i przeczytać twój wątek od "deski do deski" :)
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witaj Asiu, piękne widoki. Bardzo lubię patrzyć na sarny mają coś takiego co mnie do nich przyciąga, a sama nie potrafię wytłumaczyć co to jest. Bardzo mi ich skoda zimą gdy biedne chodzą i szukają jedzenia. Co u Ciebie słychać? Miałaś dzisiaj słoneczko? Jak pogoda?
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dwie sarny kiedyś zeszły na uliczkę przed moim domem z lasu, który jest nad moją działką. Były tak spanikowane, że byłyby mnie staranowały. Uratowało mnie to, że przycisnęłam się do płotu. Z tak bliska i w takiej panice były przerażające ;:oj
A lasu schodzą sarny, ale i bażanty, zaskrońce, a nawet lis :tan
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witaj Asiu :wit , co słychac u Ciebie? Dużo słoneczka życzę na najbliższe dni i dobrego nastroju, pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit Witaj, Asiu Ale pięknie się świecą twojemu lwu oczka w ciemności i jakie ma puszyste futerko :roll:
Ślicznego i pięknego kotka miałaś
Bociania rodzinka śliczna :) Fajny zając
Śliczne babie lato
Fajne stadko sarenek ;:333
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”