Witaj Dorotko
Rozleniwiony jeszcze ździebko po wakacjach nad Adriatykiem zmobilizowałem się by wreszcie i do Ciebie zawitać.
Piękne nowości-wielobarwna fuksja,kwitnąca hoja ale powalający,ciekawie i niespotykanie ubarwiony hibiskus,dla mnie ciekawostka
Pozdrówka.
Meteoryt kwitnie obłędnie . Świetne ma te kolorowe plamki.
Fuksje też super - szczególnie ta pierwsza, pełna . Wygląda na to, że ma ogromne kwiaty.
Jednak szczególnie zazdroszczę Ci tej passiflory zimującej na zewnątrz. Gdyby u nas tak się dało... ech, marzenia . Bardzo mi się spodobały jej kwiaty; być może mam podobną, ale już drugi rok czekam kiedy zakwitnie i póki co chyba nie ma takiego zamiaru.
Wiktorio z passiflora to byl eksperyment -przezyly
Arku milo,ze po takim fantastycznym urlopie wpadles do mnie
Marylko hibiskusy na razie tylko czesc kwitnie-dopiero jeden od Gomerow zakwitl-czekam na reszte
Elu dziekuje juz duzo lepiej
Kinia mowisz i masz-wiecej zdjec,popatrz i daj znac czego szczepki chcesz moze troche sie ochlodzi to po niedzieli wysle?
Teresko bardzo dziekuje
a teraz zakwitla druga pasiflora, i inne
w koncu cytryna wariegata ma paczki -strasznie sie ciesze,bo myslalam,ze jest z pestki i będę musiala czekac 15lat
Ten pomaranczowy hibiscusik, to tez marketowa sierotka?? Fajny kolor! Co do zaszczepkow, to ja nie mam wymagan. Wiem, ze na pewno mam jeden, czerwony, taki polpelny jakby, nieco plozacy. Wiesz co? Poczekalabym co mi wyjdzie z "umarlakow", bo jakby sie okazalo ze mam cos podobnego, to po co dublowac?
E... Dziecko dopracowalo sobie wyglad?
Pasiflory masz sliczne...hibiscus i klonik też w moim guście
A córce ładnie w niebieskim...w jakim jest wieku bo moja ma 11 lat i też ciągle się maluje
Kasiu mala ma dopiero 5 lat i wyblagala ten makijaz ,bo ma wakacje, a teraz wyzebrala -mala zmorka -obcasy-czyli buty na malym obasiku,
Kinga tak to hibiskus z B&Q ,a dopracowany wyglad to mamy dzielo,
Marylko dziekuje
Dorotko, to jak to jest sierotka marketowa, to on jest bajeczny kolorek. A Twojej corce nie dalabym 5 lat - moze to kwestia makijazu, ale wyglada na "nascie". Niezle - obcasiki, makijazyk... Chyba dobrze ze mam syna. Chociaz jak mi smrodek maly juz w garazu znika, to nie wiem co bedzie pozniej. Ma poltora roku.
Kinga pytasz o fuksje,czy o hibiskus,a co do coreczki,to ma starsza 19letnia siostre,wiec ma z kogo brac przyklad ostatnio zadala pytanie-co mam robic zeby nie byc taka wredna jak Karolina?ja na to sluchac mamusi i tatusia
moje zyczenie
Elu dziekuje mam tych fuksji chyba ze 20 ale jakos slabo bardzo kwitna w tym roku