Lato w wiejskim ogrodzie cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Lato w wiejskim ogrodzie cz.2

Post »

Powiedz S., że czuje się zaproszona i na pewno przyjadę a może uda się zgrać spotkania z Marysią Delospermą już nie wspomnę że nasze koleżanki chcą zmieniać imiona , żeby się wpisać do Klubu. Ja też nie zdążyłam nic nawet zdjąć z wózka, a moja córka jak dowiedziała się że miałam wizytę koleżanek z FO to zapytała i co znowu masz rośliny, oj chyba będzie miała ten ogród kiedyś skoro ją to interesuje ;:138
Wypoczywaj a jutro dom ogrodu choćby pod parasolem. Coś mówiłaś wczoraj , że żurawki zostawić w doniczkach? Jutro zrobię zdjęcia i ochrzcimy je! ;:196 ;:196 Dziękuję!
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pogoda dzis nie sprzyjala forumowym odwiedzinom, ale atmosfery popsuc nie zdolala... Dziewczyny, jestescie fantastyczne! Szczerze zaluje, ze nie moge Was osobiscie poznac... Cieplo pozdrawiam jednak :)
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Agnieszko to nigdy nie wiadomo co nas spotka! Pozdrawiam serdecznie ;:168
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przyjmujemy do klubu Maryś wszystkie które się chcą przechrzcić,ja w przerwie pilnowania wnusi robię wpis u Marysi bo na swój jeszcze nie zajrzałam :heja
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
sylvi
1000p
1000p
Od: 26 sty 2012, o 17:54

Post »

mar33 pisze:...Marysiu chwile nie zapomniane czułam się u Ciebie lepiej jak w domu u swojej rodziny,jeszcze raz serdeczne dzięki za tak miłe spotkanie i takie spontaniczne wspomnienia ;:168
Marysie, ostrożnie!!! bo po takich wyznaniach najedziemy naszą Maskę hurtem :lol:
A wózek z roślinami wygląda imponująco ;:108
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marysiu ale my 3 prezeski!
Sylwio najeżdżajcie, ogród duży (do zagospodarowania więc roboty w ch....) a salon powiększyłam więc zmieszczę wszystkich. Piwniczka z przetworami też pełna zapraszam!
sylvi
1000p
1000p
Od: 26 sty 2012, o 17:54

Post »

Marysiu ;:196 Ty naprawdę jesteś niesamowita ;:215
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21

Post »

Marysiu, dziękuję za odwiedziny. Dalia od Ewy cudeńko. Bardzo mi się spodobały zdjęcia, które robiłaś o zachodzie słońca.......uchwyciłaś klimat i nastrój ;:138
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Sylwio nie widzę w sobie nic z niesamowitości, ale bardzo lubię ludzi, kontakt z drugim człowiekiem! Chyba wszyscy tutaj to lubimy, bo jesteśmy dla siebie serdeczni ;:167 ;:196
Ateno masz ogromne ilości pięknych kwiatów. Dobrze, że zbierałaś te zdjęcia, bo byłoby szkoda gdybyś ich nie pokazała! ;:168
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02

Post »

Kochane Prezeski Klubu Maryś, jesteście dziewczyny na szóstkę!!! Wspaniale, że zamieściłaś te zdjęcia, Maseczko, tak fajnie Was zobaczyć! Wózek z sadzonkami strasznie kuszący, mógłby i do mnie taki kiedyś zajechać. ;:oj A najfajniejsze Twoje koty, takie ostrożne, nieufne, ale ciekawskie. :D
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

Potwierdzam mamy główną PREZESKĘ pełną werwy i zapału a w piwniczce oprócz przetwor ów jest coś na jesienne chłody ;:198
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
slila1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 maja 2009, o 19:05

Post »

Kochane Marysie Prezeski jesteście wszystkie wspaniałe :!: :!: :!:
Bardzo mi miło zobaczyć Was razem na zdjęciach. To spotkanie jest nie byle jakim wydarzeniem na FO.
Jesteście mi bardzo bliskie, potraficie pocieszyć i zawsze służycie radą, nie mówiąc już o pomocy przy rozpoznawaniu roślin, od Was trzech dostałam najwięcej wszelakiego dobra ogrodowego najwyższej jakości. Jak to dobrze, że takie piękne przyjaźnie zawiązują się się na FO.
Pozdrawiam Lidka "Jest mowa kwiatów tajemna i cicha". Wincenty Pol
Moje wątki.
Moja działka cz.9
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Witam Marysie :wit ...takie spotkania dodają energii do działania...rany masz co posadzić...
he,he ale zdradź co tam w wózeczku jest... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Ja nie wiem kiedy Marysia to wszystko posadzi :;230 a może Marysiu masz taki mały propeler hm... z tyłu... :;230
Taki ogromny ogród do obrobienia. Powinnas nastawić się na agroturystykę i zamiast zapłaty żądać pracy w naturze hm..oczywiście w ogrodzie ;:111
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Linetko na pewno kiedyś zajedzie nie taki to inny sądząc po tym jakie żywe jest to FO. Nie udało mi się odpowiednio sfotografować Moniki tak pięknie się zjeżyła ten jej ogon jeszcze jej takiej nie widziałam!
Marysiu trójca!!! nie chcę sama ! piwniczka - tylko muszę rozłożyć w salonie maty do spania ;:19 , bo do auta Was nie puszcze :;230 :;230
Lidziu nic nie mów jak Ci zjedziemy na wiosnę i narozrabiamy! To wszystko dzięki Twojej osobowości! Jak chodzi o rozpoznawanie to ja się nie liczę, ale jak się będę z Wami zadawać to na pewno się podciągnę i to będzie jeszcze jedna korzyść oprócz przyjaźni - opóźnienie sklerozki :;230 :;230 Już o tych materialnych (czyt.roślinnych) korzyściach nie wspomnę! Dzisiaj właśnie rozmawiałyśmy jaka niesamowita przygoda nas spotkała dzięki wejściu na FO. Lideczko a o Tobie też stale mówiłyśmy (to od Lidzi, to od Lidzi....) Dziękuję za miłe słowa ;:167
Misiu wsadzić nie ma problemu tylko najpierw trzeba coś wykopać. Jedno jest pewne nic się nie zmarnuje!
Ewuniu pomyślimy o hortturystyce. Obrobienie ogrodu w zamian za całodzienne utrzymanie z jajecznicą ze swojskich jaj ;:63 :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”