Dali masz straszliwie dużo. Ja mam tylko 3 karpy. Nie mam za bardzo gdzie przechowywać. Garaż nieocieplany, ale tę zime przetrwały zasypane trocinami. Ale nie ma sie co oszukiwać, ta zima była łagodna
nyna76 - dalie do wydania mam wysokienyna76 pisze:Kochana, a jakie to dalie, wysokie czy niskie? Mnie bardzo przydałyby się te wysokie. Odgradzam się od ścieżki.![]()
Bardzo się cieszę, że założyłaś bloga, masz talent kobieto. Będę często wpadać.
e-genia - trochę się już nazbierało, to miałaś sporo do przeglądaniae-genia pisze:Aniu coś mnie na szło i przejrzałam cały Twój wątek , wszystko cudne ,ale najbardziej nacieszyłam się liliowcami .
Genia
jolifleur dzięki bardzo ;) Na razie ogród jest na papierze i ciągle go zmieniam jak się napatrzę na zdjęcia forumowiczówjolifleur pisze:dołączam się do zachwytówMasz piękne rośliny i niezłego kręćka na ich punkcie
Jak już posiądziesz swój ogród na wyłącznośc bardzo chciałabym go zobaczyć, bo na pewno będzie super
![]()
W ogóle to podziwiam ile gatunków można zmieścić na chyba dosyć niewielkiej przestrzeni![]()
Wypatrzyłam też kilka roślinek, które chętnie bym wymieniła lub kupiła od ciebie i zaprosiła do mojego ogródka![]()
Czy lilie też rozmnażasz? Bo ja kupiłam już trzeci raz Lilię orientalną La Reje i trzeci raz jest innaRęce opadają na oszustów, ale bardzo mi sie podoba taka jest delikatna, że będę dalej próbować.
iwona0042 - uwielbiam wiklinowe kosze, i te małe i te duże... To wymarzony kosz na taras - jak dla mnieiwona0042 pisze:Aniu, lubisz przerabiać stare rzeczy, może podpowiesz mi co zrobić z takimi starymi koszami?
I drugi bardzo podobny, wielkością taki sam, ale bardziej pękatyZdjęcie potem usunę