Robaczku, mam przesilenie ewidentne i odczuwam przemęczenie całym tygodniem pracy od czego się zupełnie odzwyczaiłam ;-) Cały czas chodzę śnięta

Kominek chyba i ja jutro wieczorem rozpalę, a winko też zaliczyłam

Po ślicznych ogrodach też chodzę, ale nie mam weny na pisanie

Znalazłam za to fajną ofertę na pack 50szt. wrzosów, w dobrej cenie... wysłałam zapytanie o pączkowe i jeśli będą interesujące mnie odmiany, to zamawiam

W kwiaciarni w Podkowie Leśnej (czy w Polsce to miejsce jest znane?) widziałam dziś przecudne kompozycje: trawy, wrzosy, lawenda, astry, chryzantemy... coś pięknego

Jutro będę kombinować u siebie
Małgosiu, wyjazd po zakupy trawiaste nie był zaplanowany i nie miałabym jak po Ciebie podjechać... to miejsce jest blisko, więc wybierzcie się z Pawłem, bo warto... widziałam dziś na żywo, przez ułamek sekundy, wydartą darń z rabaty
Aniu, myślę że nasza zieleń jest niepowtarzalna... oczywiście kwiaty południa Europy powalają, ale my też mamy być z czego dumni... Pozdrawiam Cię serdecznie i cieszę się, że już jesteś!
Małgolinko, witam po długiej nieobecności

Mam nadzieję, że czasu na FO będziesz miała więcej - tęsknimy!
Dominiko, nie martw się zanadto... mieszkamy przecież w tym samym rejonie PL, a u mnie trawy nie przemarzają - będzie ok! Oczarem mnie zainteresowałaś... też chodzi za mną to kwitnące zimą drzewko, tyle, że ja już miejsca nie mam...
Marzko, dobrze robisz szukając traw w naturze... nie są niczym ograniczone i można znaleźć bardzo dorodne okazy... czekam na ich fotki
Jolu, oby drugie podejście do traw było sukcesem

czekam na relację z zakupów
Bino, nie potrafię znaleźć przyczyny przemarzania traw u Ciebie... może mają za mokro?