Kwiatostan Agi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
sylvi
1000p
1000p
Od: 26 sty 2012, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Kwiatostan Agi

Post »

oj znam ten ból :wink: ja wczoraj miałam kupić perlit , taki szybki wyskok do sklepu i z powrotem, a wydałam 4 dychy na kwiaty :;230 oczywiście perlitu nie mieli :lol:
A, i jeszcze się pochwalę, że chciejstwo na zanokcicę zaspokojone :;230 czekam już na przesyłkę :heja
Chyba przestanę tu bywać :twisted: albo lepiej dobuduję piętro dla kwiatów, chociaż raczej dwa :lol: :lol: :lol:
oksi
1000p
1000p
Od: 18 lut 2012, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit piękne kwiaty multiflora ma tyle póczkow ;:138
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Przepiękna zapowiedz kwitnienia hoi :) niech dotrzyma paczki i cudnie zakwitnie ;:108 fajny śniadek :)
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 22:42

Post »

Serdecznie dziękuję za odwiedzinki :wink:
Śniadek już prawie przekwitł a hojka zrzuciła pączki zostawiła tylko kilka :cry:

a dzisiaj pokażę Wam hiacyntka którego zakupiłam w sobotę :wink:

Obrazek
Obrazek

i niedzielny zakup (miałam już taką paproteczkę ale się jej u mnie nie podobało odeszła w siną dal - więc mam nową której postaram się nie dać odejść) :)

Obrazek

Obrazek

i moje wieeeeelkie chciejstwo i tym samym poniedziałkowy zakup w trzech odsłonach :tan

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i jeszcze anturium szkoda tylko że nie zauważyłam na nim żadnych budzących się do życia kwiatuszków :?

Obrazek

i w końcu wylądowały w ziemi...

Obrazek

Obrazek

a to juka, która tak rośnie...

Obrazek

i czekamy na kwiatuszki hmmmmmm jakie one będą :?: się okaże muszę cierpliwie czekać

Obrazek

a na koniec bardzo smutny widok mój benio który stracił wszystkie praktycznie listki przez to okropne ogrzewanie ;:223 Miał skończyć śmiercią tragiczną ale zauważyłam że się pomalutku zazieleniać zaczyna a to by była radość gdyby odzyskał swoje listeczki - dam mu troszkę czasu

Obrazek
Obrazek

Obrazek

no i może by już nie zanudzać Was dzisiaj to na tym zakończę oczywiście wszystkim odwiedzającym serdecznie dziękując ;:196
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
APe
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 23:17

Post »

Cuuuudowny stefanotis, urocza paproteczka,śliczne anturium-napatrzeć się nie mogę :shock:
Z beniaminkiem też tak potrafię zrobić :;230 :oops:
Pozdrawiam, Anna
-------------------------------------
Moje kwiatki:)
Awatar użytkownika
Monik27
500p
500p
Od: 23 sty 2012, o 08:55

Post »

pierwszy raz u ciebie jestem ale już mi się tak spodobało że jak tylko mi czas pozwoli to będę częstym gościem :wit
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Też poluję na okaz stefanotisa Twój bardzo ładny :) storczyk ma zdrowe i ładne pąki też czekam na otwarcie pyszczków :) a paprotka ten gatunek w domowych warunkach czasem bardzo trudna do utrzymania .
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pięknie ileż tu nowości, a stefanek musi pięknie pachnieć:).
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46

Post »

Ależ pięknych nowości ;:138 O stefanotisie wyczytałam,że jak się go raz postawi,to nie wolno przekręcać.Zapaszek hiacynta aż poczułam .Trzymam kciuki za paprotkę-tym razem na pewno się uda ;:108 A co do fikusika, to nie wyrzuć go czasem,on się wezmie za siebie i wypuści nowe listeczki,też tak miałam ze swoim.
Pozdrawiam i dużo więcej nowych kwiatuszków z okazji dzisiejszego święta Ci życzę ;:196 ;:4
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

agarow, hiacynt i paprotka fajne, ale stefanotis po prostu wymiata. Dziś widziałam w lidlu, ale tylko popatrzyłam tęsknym wzrokiem. Mam nadzieję, ze wszystko będzie się dobrze chować. :uszy
Awatar użytkownika
Marudzia
200p
200p
Od: 11 sty 2012, o 22:27

Post »

:wit
Oj jaka kolekcja -masz się czym pochwalic -czuje ze będę czesto do Ciebie zaglądac :)

Na poczatku wątku zczaiłam "zapomniane delikatnie" kalanchoe i troche pozniej troche wrzuciłaś zdjecie już takiej ładnej rozkrzewionej -to ta sama? masz ją jeszcze? zakwitła ci ponownie? tak wypytuje bo mało osob na forum je ma -a mi sie zaczynaja strasznie podobac dlatego wesze gdzie dowiem sie cos wiecej o nich :)

Kobito -jak zobaczyłam twój pokój pełen kwiatów :shock: parapet pełen, kwietnik pełen, stoliczek pełen :shock:
masz tak wogole jakies meble? buahahaha :;230 super!!!
Awatar użytkownika
mika181
500p
500p
Od: 7 wrz 2011, o 19:49

Post »

a to białe chciejstwo jak się nazywa ?? podobno przepięknie pachnie :)
sylvi
1000p
1000p
Od: 26 sty 2012, o 17:54

Post »

Dobra pora na zaspokajanie chciejstw :lol: Taki wybór w każdym sklepie, też nie mogę się opanować, ale stefanotisa nie kupuję, cierpliwie czekam aż mój rekonwalescent poczuje chęć do życia, bo teraz stoi łysiutki, prawie jak Twój fikuś - prawie, bo mój stefek w ogóle nie ma już liści :;230 ale chyba puszcza oczko - myślę, że w moją stronę :tan A paprotka bardzo Ci się udała, ładniutka, wiesz co to za odmiana, bo ja takiej strojnisi jeszcze nie widziałam ... :shock:
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Mimo smętnej postaci fikusa beniaminka to cała reszta świadczy, że u Ciebie roślinkom
dobrze. Benki tak miewają. Życzę aby Twój się odrodził. ;:108 ;:63 ;:63
Adam12222
1000p
1000p
Od: 30 maja 2011, o 15:50
Kontakt:

Post »

Aguś dziś wielki dzień Twojego święta
i Adam o Tobie pamięta
więc z okazji Dnia Kobiet
składam ci moc życzeń:
uśmiechu, zdrowia, radości,
mnóstwa prezentów i gości,
przyjaźni wielkich i małych,
wielu przygód niebywałych
i uśmiechu wesołego
i wszystkiego, wszystkiego najlepszego.
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”