Gosiu z tym brakiem miejsca, to niestety dość powszechna przypadłość

Ja też muszę zrezygnować z wielu chciejstw....ale dobrze, ze chociaż możemy napatrzeć się na różne piękności w Forumkowych ogrodach
Maryniu ja dla odmiany jestem skazana na zakupy głównie przez internet. U mnie ogrodnicze są słabiutko zaopatrzone, nawet nie ma mowy, żeby dostać to co się chce. A do szkółek trzeba spory kawał jechać. Ale na szczęście dla mnie jest internet i też można upolować ślicznotki na które ma się ochotę
Widzę, że planujesz wysiew szałwii, ja już zrezygnowałam z wysiewanie, niestety nie mam gdzie trzymać popikowanych roślinek, nie rezygnuję jedynie z wysiewu niecierpków
Aguś cieszę się, ze podobają Ci się
Geniu liliowe też uwielbiam, niestety nie mam ich za wiele do pokazanie. Większość moich , to tegoroczne sadzonki.Lilii jest więcej, bo one w moim ogródku obecne są od zawsze

A irysków to już w ogóle u mnie śladowe ilości , ale to co mam pokaże na pewno
Ewuś, tak jak już pisałam wcześniej irysków u mnie niewiele, dopiero uzupełniam swoją kolekcje, w tym roku chciałabym kupić sobie troszkę niskich. Liliowce też w przewadze młodzież, mam nadzieję, że w przyszłym roku pokażą już swoje kwiatuszki . No ale cebulowych wiosennych to u mnie dostatek, też je uwielbiam i wtykam gdzie się tylko da
Moniś witaj

Lilii u Ciebie mnóstwo, a jak jeszcze dosadzisz, to będzie raj
Aniu my zdecydowaliśmy sie sprezentować mojej córci tę lustrzankę, bo ona ma duszę artystyczną i zawsze pięknie malowała, teraz bardzo zainteresowała się fotografią zarzucając malowanie. Robi piękne zdjęcia, nawet pochwalę się nieskromnie

, że kilka miała opublikowanych w miesięcznikach

A ja korzystam z okazji i podkradam jej aparat do robienia fotek mojego ogródka
Andrzejku bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje lilijki, wiele już nie zostało do pokazanie, ale coś tam jeszcze jest