...wystraszyłam się i sadzonki zostaną jeszcze 3 dni w domu -zapowiadają przymrozki .Jakby mi to wszystko zmarzło .to bym się zapłakała
Komp z telefonem nie współpracują nadal ...
alina Kłapię się za wszystko i nic nie jest tak naprawdę dokładnie zrobione

Gonię w piętkę.Jestem tak naprawdę bardzo leniwa .Jak zasiądę na kanapie i wlazę na forum ,to końmi mnie się nie oderwie ...
Alinko to nie kompost tylko słoma z obornika .Jesienią przygotowałam własnoręcznie ziemię pod foliak tzn wyczyściłam chlewnię m i nawiozłam taczką obornik i rozrzuciłam .M przeorał traktorkiem i w ostrej skibie zostało na zimę .Cudowną maszynerią próbowałam zruszać ziemię ,ale jeszcze się klei .Co do kurzeńca ptasiego -to dobry nawóz ,ale trzeba z nim uważać ,gdyż jest bardzo mocny .Pali wszystko .Ja wiosną kradnę ,go od sąsiadów i moczę w beczce ,a potem podlewam pomidory .Na 10l daję 300ml gnojówki .Pomidory rosną ,a kwiaty

.
Alinko nie poddawaj się -hoduj pomidory -to świetna zabawa .Spróbuj najpierw z koktajlowymi ,one wytrzymują nadgorliwego ogrodnika .Potem się zakochasz i zmniejszysz trawnik .Lakier na paznokciach został tylko do połowy .
kogra w foliaku jak na razie nie ma co pokazywać.-TAKI TAM BAŁAGAN

Powschodziły mi już rzodkiewki ,bazylie ,sałaty ,brokuły i kapusty .Węże -ogórki i arbuzy mają już listki -te rosną w domu .Koperek w foli rośnie wszędzie ,bo ,go sobie ot tak rzucałam .Moja papryka -czyżby w tym roku
nareszcie miałby mi się udać
POZDRAWIAM
Geniu oj cięzko z tą dietą -bardzo

Co zrzucę ,to za chwilę mi przybędzie ...i tak w kółko ...
Nie udało mi się wyciąć sadzonek przed świętami ,ale nic straconego w poniedziałek wyślę do Ciebie pocztą .Tylko daj namiary .