Ja nie wiem, czy OZ ma aż takie poczucie humoru

Oopsgorzata76 pisze:No ładnie... Genia Ci wdzięczne widoki pokazała...![]()
Ja nie wiem, czy OZ ma aż takie poczucie humoru
A masz jakieś ciekawe nowości100krotka pisze:No, użyźnią Ci te kanny ziemie, użyźnią...
Ale wiesz co, mnie się już kanny znudziły. Nie wiem, czy na wiosnę nie rozdam.
Nieeee, mam tylko czerwone drobne, chyba z nasion. Rozrastają sięjak nie wieme-genia pisze:A masz jakieś ciekawe nowości100krotka pisze:No, użyźnią Ci te kanny ziemie, użyźnią...
Ale wiesz co, mnie się już kanny znudziły. Nie wiem, czy na wiosnę nie rozdam.![]()
![]()
Ja już uzbierałam ponad 10 odmian pewnie z 15 nie liczyłam i mimo że nie wiem gdzie je będę sadzić nie zrezygnuję .
Genia
nnno, właśnie nie wiem gdzie się podziały...gorzata76 pisze:No a cebule, co to je miałeś powsadzać?
Tak mi się powiedziało...e-genia pisze:O ile pamiętam jeszcze ,to pokazałam widoczki skalniaka.![]()
![]()
No to zapytam wprost Krysiu- co Ty byś posadziła w opisanych warunkach - pamiętając że w najlepszym razie jest 3 godziny słońca (około południa).goryczka143 pisze:Krzewinko sobie poradzą nie martw się, tylko je po prostu posadź.
Jakże bez ? Przecie mam na bieżąco drugi!pyzia pisze:Andrzeju ja również jestem w szoku, że tak długo dajesz radę bez monitoringu ogródka.