maria5 pisze:agnieszka72 pisze:Maryś ja tak się szwendam

i tak myślę że 1 NN to chyba Amethyst Myst.
Can Can wygląda różnie więc trzeba poczekać.
3 NN to Strawberry Swirl.
Nie ma -Plum Pudding Tiarelli.Plum Pudding to żurawka .
Czekaj może
Igę do ciebie przygonię może coś mądrzejszego wymyśli.
Dziękuję Agnieszko i znowu namieszałam Plum Pudding to nie jest ale tiarella chyba tak , 4 NN ma bardzo duże liście i jest największa spośród żurawek

Can Can mam dwie kupowane w różnym czasie i są takie same z etykietkami

Pozostałym muszę zrobić zdjęcia i też wkleję jeszcze raz dziękuję

Agnieszko spieszyłam się żeby wkleić na tej samej stronie zdjęcia jeszcze aktualne , może to coś pomoże chociaż dla mnie nazwy nie są wcale ważne , są piękne i takie kolorowe że to wystarczy
Pola42 pisze:Witaj Mario !
Znów widzę jakieś problemy z nazwami? Oj, myślałam,że to tylko ja taka zakręcona jestem...Podniosłaś mnie tr
oszkę na duchu!
Pozdrawiam Cię ciepło , bo za oknem taka skiślizna i szarówa, że nosa spod kołdry nie chce się wyściubić.

Polu to ty mnie podniosłaś na duchu bo skoro nie tylko ja ale i ty się przyznajesz do pomyłek

to jestem już spokojna a w zasadzie te nazwy zupełnie nie dla mnie i tak dostaję oglądając wasze ogrody i czasami zastanawiam się co ja tu robię .
Bo na pisanie nie bardzo mam czas, albo za wolno piszę
iga23 pisze:Witaj
Mario, jak się troszkę obrobię to popatrzę, tylko teraz niektóre żurawki tak się przebarwiają, że nie wszystkie wiarygodnie mogę nazwać,napiszę tylko te które będę pewna.

Iguś dziękuję rozumiem że bardzo ciężko je rozróżnić już nie raz próbowałam i nic

zdjęcia pierwsze są trochę wcześniejsze już nie tak jesienne te ostatnie już prawie zimowe chociaż tak naprawdę u nas jeszcze nie było mrozu

Te nazwane są niedawno kupione więc chyba nazwy się zgadzają
Jolu oby jak najszybciej bo ta szarość mnie wykańcza
Trochę wiosny