Leśny ogród Moni68 cz.4
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam serdecznie 
Czas szybko płynie...w niedzielę do późnych godzin wieczornych bawiliśmy się na myśliwskiej imprezie, było super
Dzisiaj od rana porządkowałam ogród, po południu miałam gości. Jutro spodziewam się zamówionych host, do ogrodniczego wybieram się w środę- mają już cebule
Przeglądałam ofertę cebulową sklepów internetowych, ale nic specjalnego nie mają, a i wybór dość skromny...
Zytuś, nie ma za co przepraszać!! Trzymaj się, myślami jestem z Tobą
Na zdjęciu poniżej jesienna już dekoracja- mój coroczny prezent od myśliwych

Czas szybko płynie...w niedzielę do późnych godzin wieczornych bawiliśmy się na myśliwskiej imprezie, było super

Dzisiaj od rana porządkowałam ogród, po południu miałam gości. Jutro spodziewam się zamówionych host, do ogrodniczego wybieram się w środę- mają już cebule

Zytuś, nie ma za co przepraszać!! Trzymaj się, myślami jestem z Tobą

Na zdjęciu poniżej jesienna już dekoracja- mój coroczny prezent od myśliwych

Monika
ładniusia ta dekoracja jest, a powiedz na czym się ona trzyma?na tzw gąbce, czy jest związana jakoś drucikiem... hmm...bo ja zgapie jak pozwolisz..
wszystko potrzebne do jej stworzenia rośnie u mnie za płotkiem....
jesień już widzę....
ziemowity cebule widziałam w RO po 12 zł....sporo, ale cebule wielkie
ładniusia ta dekoracja jest, a powiedz na czym się ona trzyma?na tzw gąbce, czy jest związana jakoś drucikiem... hmm...bo ja zgapie jak pozwolisz..

jesień już widzę....

ziemowity cebule widziałam w RO po 12 zł....sporo, ale cebule wielkie
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane, witam serdecznie 
Wydaje mi się, że prognozy meteorologów sprawdzą się dzisiaj- co prawda jest ciepło, ale pochmurno i zanosi się na deszcz... Prawdę powiedziawszy mogłoby po południu trochę popadać, bo moje rośliny domagają się już wody
Izo, dziękuję
Cebulowe zakupy są wyjątkowe przyjemne
Zimowity też już posadziłam, muszę tylko dokupić pełne.
Tess, też mi się bardzo podoba
Ułożona jest na gąbce, rób koniecznie 
Co roku po myśliwskiej imprezie, jak patrzę na tę dekorację, to wiem, że już jesień...
Drogie te zimowity u Ciebie
U mnie najpopularniejsze odmiany kosztują ok. 5 zł, za białe płaciłam 7,80. Cebule ogromne. Nie wiem, w jakiej cenie będę pełne, bo jeszcze ich nie spotkałam. Jak wiesz wybieram się jutro, dzisiaj czekam na kuriera
Cynthuś, dziękuję
Lato, niestety, już się kończy...Jarzębina dojrzała, brzozy gubią liście...
Czosnków mam dużo, więc raczej nie planuję kupować, chyba...że trafi się jakiś wyjątkowy
Sabinko, już czas
Szybko to lato minęło...
Miłego dnia Wam życzę

Wydaje mi się, że prognozy meteorologów sprawdzą się dzisiaj- co prawda jest ciepło, ale pochmurno i zanosi się na deszcz... Prawdę powiedziawszy mogłoby po południu trochę popadać, bo moje rośliny domagają się już wody

Izo, dziękuję

Tess, też mi się bardzo podoba

Co roku po myśliwskiej imprezie, jak patrzę na tę dekorację, to wiem, że już jesień...
Drogie te zimowity u Ciebie

Cynthuś, dziękuję

Czosnków mam dużo, więc raczej nie planuję kupować, chyba...że trafi się jakiś wyjątkowy

Sabinko, już czas

Miłego dnia Wam życzę

Piękna ta kompozycja, którą zrobiłaś dla myśliwych. Uczyłaś się gdzieś tego, czy to taki dar i duuużo zdolności manualnych ? Ja się cieszę,że już jesień. Lubie tę brązowo- złotą porę roku.Szczególnie w lasach i górach jest pięknie ! A komu żal lata - Egipt czeka
Pozdrawiam serdecznie !
Sorry, jak ja przeczytałam ! Że bukiet jest dla myśliwych i zrozumiałam,że Ty go zrobiłaś ! Ale bez względu na to kto wykonał, jest piękny!
P.S. Okulary czas włożyć....

Pozdrawiam serdecznie !
Sorry, jak ja przeczytałam ! Że bukiet jest dla myśliwych i zrozumiałam,że Ty go zrobiłaś ! Ale bez względu na to kto wykonał, jest piękny!
P.S. Okulary czas włożyć....