Tu będzie moje niebo... Cynthia cz.3
- Andrzej Max
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Za płotem ma działkę babuleńka co już nie ma siły na pracę na niej.Andrzej Max pisze:Fragment rabatki cudny, jak i pozostałe obiekty, tylko ta "różowa budka" za ogrodzeniem widoki psuje... 8) Może by jakieś pnącza...? albo krzewy wysoookie?
Trawa i chwasty wszelkiej maści rosną wielgachne po pas

Wysokich krzaków za bardzo nie mogę posadzić bo dadzą za dużo cienia , którego nie potrzebuję a babcia wzdłuż całej siatki posadziła patyki bzu i one rosną na potęgę więc i tak jakoś to mnie od niej odgrodzi..........
No niestety ,to to są uroki działek i nie zawsze mamy ładne widoki za płotkiem........
Na przyległej siatce, po lewej stronie postawię pergolę i puszczę powojnik.......tam też chcę troszkę zakryć widoki ;:207
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- Andrzej Max
- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Kontakt:
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
HEJ BASIU pogoda nie dopisuje więc trochę więcej ludków na forum . Jak tam u Ciebie po tych burzach , Mam nadzieję ,że Cię ominęły . Rabatka ładnie się rozrasta i na wiosnę będzie hoho . Też planuję porobić zmiany ale nie mam konkretnie koncepcji . Z tego powodu mam dylemat . Przegądam ,przeglądam i dalej jestem w punkcie wyjściowym . Jak tam praca . Lilijki to po różach najcudowniejsze kwiaty . Miłego wieczoru .
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Andrzejku.........hi hi hi..........z tym ostatnim też różnie bywa
Jadziu u mnie pogoda bardzo ładna i powodów do narzekań brak
Trochę się chmurzy ale i tak słonka cały dzień nie brakowało .........jak pada to zawsze wieczorem albo w nocy i bez jakiś większych wichrów.
Jadziu a co ty planujesz zmieniać

Jadziu u mnie pogoda bardzo ładna i powodów do narzekań brak

Trochę się chmurzy ale i tak słonka cały dzień nie brakowało .........jak pada to zawsze wieczorem albo w nocy i bez jakiś większych wichrów.
Jadziu a co ty planujesz zmieniać

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Basiu z zawilcami wieńcowymi to nigdy nie wiadomo, czy przetrwają.
Mam jedne już trzy lata, dwa lata pod rząd kwitły, w tym roku wyszły im tylko liście
, marne, pożółkły.
W tym roku posadziłam intuicyjnie następne, niebieskie - to wiesz, że były białe i czerwone.
Bulwki nie są drogie i co roku warto kilka dokupić, nie licząc na ich długi żywot.
Na przyszły rok kupię chyba wcześniej, może klienci nie zmieszają kolorów, chybaby robił to producent?

Ogólny widok działki pokazuje dużą różnicę w wyglądzie, rośliny podrosły i efekt jest wspaniały.
Teraz rośliny są najbujniejsze, jednak pamiętaj, że jesień ma swoje prawa i trochę roślin zniknie,
aby po odpoczynku, wiosną ruszyć w górę jeszcze mocniej.
Niby o tym pamiętam, ale zawsze chciałabym mieć taki busz przy domu jak latem :P
.
Mam jedne już trzy lata, dwa lata pod rząd kwitły, w tym roku wyszły im tylko liście

W tym roku posadziłam intuicyjnie następne, niebieskie - to wiesz, że były białe i czerwone.
Bulwki nie są drogie i co roku warto kilka dokupić, nie licząc na ich długi żywot.
Na przyszły rok kupię chyba wcześniej, może klienci nie zmieszają kolorów, chybaby robił to producent?

Ogólny widok działki pokazuje dużą różnicę w wyglądzie, rośliny podrosły i efekt jest wspaniały.
Teraz rośliny są najbujniejsze, jednak pamiętaj, że jesień ma swoje prawa i trochę roślin zniknie,
aby po odpoczynku, wiosną ruszyć w górę jeszcze mocniej.
Niby o tym pamiętam, ale zawsze chciałabym mieć taki busz przy domu jak latem :P

Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Cynthio
czemu nie zaglądasz do mnie jak wróciłam to jeszcze nikt nie zajżał tak wszyscy
pochłonięci działkami ja wchodzę do was w ukryciu kiedy mam chwilę czasu bo tylko na chwilkę
i uciekam dalej tym razem pisze do ciebie bez ukrycia to ciebie nie ma
pozdrawiam życzę ci miłego dnia jutro u mnie ma padać zobaczymy
pa pa

czemu nie zaglądasz do mnie jak wróciłam to jeszcze nikt nie zajżał tak wszyscy
pochłonięci działkami ja wchodzę do was w ukryciu kiedy mam chwilę czasu bo tylko na chwilkę
i uciekam dalej tym razem pisze do ciebie bez ukrycia to ciebie nie ma
pozdrawiam życzę ci miłego dnia jutro u mnie ma padać zobaczymy
pa pa
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam