Isiu, miło popatrzeć na zdjęcia z lata
Niby na dworze pogoda dopisuje, jest ciepło i słonecznie ale kolorków to jest zdecydowanie zbyt mało....
Zresztą słonko też takie jakieś mdłe o tej porze roku.
Pieknymi ujeciami ogrodu, nie tylko sobie humor poprawilas-jak sie ladnie zageszcza u Ciebie.
Dobrze ze chlopcy wracaja do zdrowia-pozdrawiam ochrone.
Mysle ze odpoczniesz,jak sie wszystko unormuje.
Witam.
Obserwuję Twoje przemiany. Bardzo jestem ciekaw efektów nowych rabat różanych. Z ilością róż przebijasz mnie znacznie. Ja mam troszkę ponad 40. Jeszcze nie było zimy a ja już nie mogę doczekać wiosny. Zazdroszczę tej dużej połaci trawnika. Ja mam zredukowany znacznie i wiosną w planach dalsze redukcje trawnika pod Angielki.
Markusie byłam dzielna póki byli chorzy jak wyzdrowieli padło na mnie (teraz już lepiej). Ciesze się że wspomnienia letnich kolorków wywołują uśmiech na Twojej twarzy . Pozdrawiam serdecznie Monisiu miłego wieczoru
Leszku witam Cię serdecznie po długiej nieobecności w moim ogrodzie cieszę się, że widzisz zmiany (te na lepsze ) ja tez jestem ciekawa jak te moje wszystkie rózyce zakwitną ale to jeszcze tak dłuuuuuugo. redukcj trawnika wskazana u Ciebie jeśli pod tak słuszny cel
Markusie już zdecydowanie lepiej bardzo dziękuje za wsparcie autosugestie zapamiętam i spróbuję wykorzystać i przy innych okazjach Pozdrawiam serdecznie
witaj Zenku w samą porę osłoniłeś roslinki czytałam, że w piątek będzie mroziło w nocy nawet do -8 zobaczymy. Ja tez muszę poprzykrywać te wrażliwsze roślinki na razie okopcowane. Pozdrawiam serdecznie
Witaj Isiu po skromnych opadach śniegu który spadł w moim regionie , nadchodzi fala mrozów. W dniu dzisiejszy temperatura utrzymuje się na poziomie -7 stopni, a każdy kolejny dzień ma być zimniejszy. Pod koniec tygodnia sobota i niedziela temperatura ma spaść do -18, a miejscami nawet -20 stopni. Nadchodzi prawdziwa mrożna zima .