Przepisałam co jest napisane na opakowaniuforumowicz pisze:Pytanie za sto punktów.perdii pisze: biokompost.
A który kompost nie jest " bio " ?

Przepisałam co jest napisane na opakowaniuforumowicz pisze:Pytanie za sto punktów.perdii pisze: biokompost.
A który kompost nie jest " bio " ?
Jak ja Cię dobrze rozumiemperdii pisze:a jak to kobieta musiałam mieć już natychmiast
Ja wiele lat używałam Substrala, ale w zeszłym roku stracilam wiekszość siewek (nawet aksamitki), a w innym podlożu było ok.perdii pisze:Ziemia do wysiewu firmy Substral.napisane ;gotowe podłoże do siewu i pikowania + biokompost.forumowicz pisze:Co to za ziemia ?perdii pisze:chyba przelałam cebulę
Niewykluczona głownia cebuli.
Dzięki za poradęJoamor pisze:U mnie w zeszłym roku najlepiej sprawdziła się fioletowa purple teepee. Sezon był wyjątkowo suchy u mnie, inne odmiany były marne, a ta owocowała długo i całkiem nieźle. Dwa lata wcześniej zadowolona byłam też z żółtej lauriny
Dzięki, ale obawiam się że ze zdobyciem jej będzie u mnie problemtomate pisze:bioy - Doppelte Holländische Princess mogę polecić. Owocuje 2 razy na sezon nawet na złej jakości ziemi.
Może bezłykowabioy pisze: Zapomniałem jeszcze dodać, że zależy mi aby była to odmiana "bezwłóknista" - tak to się chyba nazywa
ewentualnie może chodzi o coś innegobioy pisze: Znalazłem opakowanie fasolki "Saxa" i jest opisana jako bezwłóknista
Niestetybioy pisze: nie miałem pojęcia że fioletowa zielenieje w gotowaniu...