Witaj Jadziu !!!!!!!
Wpadałam do ciebie na szybką kawę pospacerowałam po ogrodzie
Wiesz... ciekawa jestem co do twojej podróży ? może napiszesz mi coś więcej ? chętnie poczytam no i może fotki ?
Witaj Jadzieńko. Wpadłam Cię odwiedzić, gdyż podejrzałam u Romki, że już jesteś, myślałam, że już są nowe fotki, a Ty po innych ogródkach buszujesz a do siebie nie zaglądasz i nic nie pokazujesz.
OLU niestety muszę najpierw przejrzeć całą pocztę i nie do wszystkich idzie wejść naraz . Muszę pooglądać co się u Was pozmieniało . Tydzień mnie nie było a tu tyle zmian . Do siebie przychodzę na samym końcu .
ADO jeszcze żadnych fotek nie mam . U nas leje ,więc tylko wpadłam do ogródka spojrzeć . Tam muszą być niestety pierwsze kroki postawione . Widziałam tylko ,żę jest zatrzęsienie mszyc na różach . Tym razem wnuk się żle spisał . Jak nie będzie jutro lało to popstrykam fotki . Dzięki za odwiedzinki no i zaraz na początek dostałam OPR od prezesowej . Fajne powitanie
Witam znowu deszczowo . Te mszyce nie dały mi spać no i w taką pogodę ślimaki . Mszyc -ZATRZĘSIENIE . Mam za płotem czarny bez ubóstwiany przez nie . Rano jeszcze nie padało więc pobiegłam popsikać te robale i zrobiłam parę fotek
OLU mnie się też podobają te NN może niedługo je podpiszę . Rano popryskałam ,ale znowu deszcz mnie wygonił i nie wiem czy to coś pomoże . Muszę wpadnąć z wizytą do Ciebie ,bo jeszcze nie wszystkich poodwiedzałam