Witaj TERESKO(INKA)
Faktycznie w tym roku pierwiosnki królują,bardzo im się podobają deszcze i chłody.
Szafirki też takie grubiutkie i nawet fajnie pachną.
Piwonie te wczesne dopiero mają pączki.
Miłego wieczoru.
LUCYNKO! tak się przyzwyczaiłam,że codziennie wieje,że dziś nie miałam zamiaru jechać na działkę.Mąż się strasznie żdziwił,że nie jadę,a przecież nie ma wiatru i jest 15 stopni,dopiero wtedy się obudziłam.

Pojechałam o 10 a wróciłam o 15.
Popracowałam solidnie ,zrobiłam dużo.Zadowolona wróciłam do domu.Żałuję tylko jednego,że nie zrobiłam zdjęcia dla czarnego ptaka który miał pełny dziób futra które wisiało na balkonie i się wietrzyło.

ha!ha! ciekawa musiała być mina właścicielki.Lucynko zdjęcia mogą być niezbyt aktualne ponieważ zamieszczam je po kolei.
Miłego wieczoru.
HALINKO!
gdyby nie zdjęcia to by było fatalnie ,tak szybko rośliny przekwitają,a tak to są na zdjęciach.
Dziś nawet było fajnie,wiatru nie było , dobrze się pracowało,przygotowałam miejsce dla pomidorów itd.
Trzymaj się.
MARTA witaj.Mlecze pójdą na gnojówkę,ale jeszcze nie miałam czasu na zbieranie.Pierwiosnkom taka pogoda odpowiada,zimno i mokro.Dziś zrobiłam dołki pod pomidory,wsypałam trochę innej ziemi i nawóz .Jutro wszystko z domu wywieziemy,byle była pogoda.Dziś nareszcie było bez wiatru.
Trzymaj się.

Tak kwitły wcześniej.