Ogród - hal1959 /r.2008/
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- coccinella
- 1000p
- coccinella
- 1000p
napisąłaś u Izy
a prezydent i nike jest u mnie, to wiem, jak wygląda z obrazka
:D:D bo zakwitł mi tylko prezydent jak na razie...
a własnie - tess ma świętościowe, ja polityczne...
jak puścisz w poziomie, to wtedy wiecej jest pędów kwitnących. Ponoć. Przysypuje sięmulczem jakieś kilkadziesiąt cm. Tylko trzeba mieć najpierw takie długie pędy....hal1959 pisze:Iwonko czy Ty myślisz,że ja wiem jak wygląda Nike lub prezydent,Ja wiem jak moje wyglądały, bo już przekwitły,tyle,że mam je na etykietce ,he,he.A jaka to różnica czy w pionie,czy ciut w poziomie?
a prezydent i nike jest u mnie, to wiem, jak wygląda z obrazka

a własnie - tess ma świętościowe, ja polityczne...
- coccinella
- 1000p
Hlinko - ze strony http://www.clematis.com.pl/wms/1.html
co nie znaczy, że ja tak zrobiłam...Chcąc wzmocnić rośliny, po ich posadzeniu można pędy płasko położyć na ziemi, unosząc do góry tylko 1/3 wierzchołkową część pędu. Położone pędy obsypujemy korą, lub kompostem, co powoduje ich ukorzenienie się i wyrośnięcie ze śpiących pąków licznych pędów.
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Halinko twoje wkrótce zakwitną nie martw się ja mam od zeszłoego roku dopiero teraz zakwitły pozdrawiam zosia
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Biedroneczko szkoda, że nie wiedziałam tego wcześniej.. Teraz nei położę clamtisa w poziomie bo się do siatki przyczepił i trudno go będzie odczepić .
Halinko dziękuję za informacje. Kupiłąm jakiś nawóz do kwitnących... spróbuje przynajmniej raz w tygodniu podlać...
Halinko dziękuję za informacje. Kupiłąm jakiś nawóz do kwitnących... spróbuje przynajmniej raz w tygodniu podlać...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hanuś pewnie,że zrobię,ciekawe jak będzie wyglądać jak wszystkie pąki rozwiną się.Obok mam 2 jeszcze,nie wiem jaki będą miały kolor.
Dzięki Zosieńko za słowa otuchy ;:12
Izo moje jeszcze da radę chyba odczepić,jutro sprawdzę czy można coś z tymi klematisami zrobić.Fajnie by było gdyby się przez to wzmocniły.
Dzięki Zosieńko za słowa otuchy ;:12
Izo moje jeszcze da radę chyba odczepić,jutro sprawdzę czy można coś z tymi klematisami zrobić.Fajnie by było gdyby się przez to wzmocniły.