ale się ochłodziło dzisiaj, brr.Normalnie tylko 12 stopni.Nic wytrzymały te 2, czy 3 dni.
alana-Alu witaj!! Ok Fionkę zaraz wygłaszcze, teraz kolacyjkę wsuwa i zaraz pewnie wskoczy mi na kolana.

Z tym jej pozowaniem to jest różnie. ale czasami da się uchwycić w kadr.
I mi bardzo podoba się ta jeżówka Eccentric.w ubiegłym roku w lecie ja kupiłam .I nawemmmt się trochę rozrosła.
Jeżówki będą jeszcze.bo sporo rozkwita.

U mnie też 2 wypadły.Ale nowe już kupiłam
Dziękuję za pochwałę moich widoczków ogrodowych.
MARGO KOSTER
Moja lista róż stale kwitnących na razie ; HEIDETRAUMi: MARGO KOSTER ;BONICA `82; SCHNEEWITTCHEN; QUEEN ELIZABETH
Chyba ,że ktoś i jakieś poleci lepsze ??
JAKUCH-Jadziu To liliowiec Purplelicious.

Ja mam Rdzawy a posadzony przed siatka w 3 miejscach i niech ta sobie rośnie

Fionka może nie ciągle ale często mi towarzyszy.W obchodach to już w większości.To prawda, ona ma tu raj.I my tak często mówimy.
Oj w większości wszystko ładnie kwitnie.Tylko róże się nie popisały.Na 30 czy 33, tylko kilka ładnie kwitło.
Owady buszują.aby tylko słoneczka więcej to i ich więcej widać.Lubie i te widoki.
Ignis05 wiesz Krysiu, ja tak lubię dużo kolorowo. Tak jakoś energetycznie
Myślę,że Fionę zainteresował jakiś owad

Mój trawnik też byl powypalany.Teraz się regeneruje .
Parę dni i coś zawsze z nieba kapnie.Wczoraj od 15,30 do rana, tak powolutku padał.
ale wcześniej to przez 2 miesiące to jak kot napłakał tego deszczu u mnie było.
Krychna-Krysiu Jedna Budleja kwitnie .A druga jeszcze nie.
Powojnik Piilu jest ładny.W tym roku może nie za mocno bujny.Ale i tak trochę pokwitł ładnie.
U mnie mrówek tez pełno.uszę coś kupić na nie i zapominam.U mnie często miedzy kamieniami sobie domki robią
Ten liliowiec to Purplelicious.I ja go bardzo lubię.
Dziękuję za miłe słowa po d adresem moich roślin i ogrodu.

liliowiec Purplelicious.

Liliowiec Summer Wine

Rdzawy przed siatką .Mam go w 3 miejscach.

Zaraz odpowiem dalej.
Wolę wysłać, to co napisałam, bo już raz cały mój wpis poszedł w kosmos