W drugi dzień świąt po śniadaniu namówiłam męża,że pojedziemy na chwilkę coby zobaczyć,czy coś zakwitło...
Przy okazji wzięłam kilka cebul lilii,aby powtykać,marnują się biedulki z tymi kłami...Zadowolona jestem,to była dobra decyzja.
Ostatnio zapomniałam przyciąć Annabelle,więc dawaj za sekator i od razu poczułam się lepiej.
Forsycja jeszcze w pąkach,żółtego nie widać,ale z tego co pamiętam w kwietniu na pewno rozkwitnie.
W kwietniu zamierzam również wykopać dwie zadołowane róże w donicach czyli Grace i Kurfurstin Sophie.
Soniu pisanki co roku będą piękną ozdobą,darowane od serca,to dla mnie bardzo ważne

Fajnie,że zdążyłaś zrobić oprysk

Ewa dziękuję za życzenia

Zuza trzymam kciuki za powodzenie w ukorzenianiu patyczków,ale miałabym radość,gdyby Wam się udało

Dla mnie wszystkie wiosenne kwiatki są miłe dla oka i duszy.
Teraz wiosna,więc może coś wypatrzę u Ciebie i wtedy skrobnę na pewno

Aneczko nie dość,że udało mi się dorwać błękitki to jeszcze się do mnie uśmiechają

Aniu dzięki za miłe słowa i życzenia,coś tam się staram,raz wychodzi,raz nie,ale wciąż się uczę

Grażynko żółte bratki to słoneczka mieniące się cudnie,tez mam kilka

Ciekawe jakie kolorki dokupisz

Marlenko jeszcze zdążysz nasadzić nowe nabytki,rozumiem,że jesteś zabiegana,ja na szczęście mam za sobą dwie komunie.
Aniu-Zara czekam z niecierpliwością jak dorwiesz błękitne bratki,one są urocze,ale w sumie każde są piękne

Nie mogę się doczekać kwietnia,bo ma być coraz cieplej od soboty.Pracy mam jeszcze dużo tak jak każdy po zimie.
Wciąż na rabatach suche liście się walają

Pozdrawiam serdecznie

Sabinko dobrze,że jesteś

Trzymam kciuki za powodzenie w prowadzeniu patyczków

Gosiu zwolnij trochę,Ty wciąż zabiegana...

Czosnki...

Prymulka ciemny kolorek...ciekawe kto ją tam posadził?

Ta za to koło beczki sama się wysiała...

Ostróżki...

Magnolia Alexandrina po raz pierwszy zakwitnie dwoma kwiatami...

Hiacynty w takim stadium

Narcyz jeszcze zamknięty...

Novalis z jesieni jaki szybki

LO

Gabi znalazła skrawek koca ze słońcem...

Co to za roślina wychodzi? Pomożecie?

Miłego tygodnia...