Masz pięknie wszystko skomponowane, a te wielkie ostróżki jak strażniczki stoją na warcie . U mnie ostróżki nie chcą rosnąć tylko te jednoroczne się wysiewają .Cóż dobre i to
  Masz pięknie wszystko skomponowane, a te wielkie ostróżki jak strażniczki stoją na warcie . U mnie ostróżki nie chcą rosnąć tylko te jednoroczne się wysiewają .Cóż dobre i toRóżana wieś
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Różana wieś
Reniu kiedyś marzył mi się taki wiejski domek z mnóstwem kwiatów, a w szczególności róż i inwentarzem . Mogę sobie tylko pomarzyć  Masz pięknie wszystko skomponowane, a te wielkie ostróżki jak strażniczki stoją na warcie . U mnie ostróżki nie chcą rosnąć tylko te jednoroczne się wysiewają .Cóż dobre i to
  Masz pięknie wszystko skomponowane, a te wielkie ostróżki jak strażniczki stoją na warcie . U mnie ostróżki nie chcą rosnąć tylko te jednoroczne się wysiewają .Cóż dobre i to

Masz pięknie wszystko skomponowane, a te wielkie ostróżki jak strażniczki stoją na warcie . U mnie ostróżki nie chcą rosnąć tylko te jednoroczne się wysiewają .Cóż dobre i to- Reniak
- Od: 6 cze 2009, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
BBeti różom słońca akurat, gorzej z perukowcem, ale teraz jedna akacja wycięta, druga przycięta, więc czekam na peruki  

Marysiu to możemy się zamienić, ja Tobie stary, a Ty mnie nowy , serio to mnie tez się podobają drewniane płoty , szczególnie że dom tez drewniany. Z drugiej strony płotu od drogi posadzilismy bzy, żeby mi ludzie nie zaglądali jak siedzimy w moim garden roomie, i oto co zrobił mi facet podkaszajacy pobocza .
 , serio to mnie tez się podobają drewniane płoty , szczególnie że dom tez drewniany. Z drugiej strony płotu od drogi posadzilismy bzy, żeby mi ludzie nie zaglądali jak siedzimy w moim garden roomie, i oto co zrobił mi facet podkaszajacy pobocza .

Jadziu tak właśnie mi się marzył, jak i tobie, dlatego spełniłam swe marzenie, będzie już 8lat(kiedy to zleciało).
I kiedy oglądam zdjęcia , to chyba teraz już bym się nie porwała.
A inwentarz ? A jakże, tez jest- 17 kur niosek ,
 niosek ,

Marysiu to możemy się zamienić, ja Tobie stary, a Ty mnie nowy
 , serio to mnie tez się podobają drewniane płoty , szczególnie że dom tez drewniany. Z drugiej strony płotu od drogi posadzilismy bzy, żeby mi ludzie nie zaglądali jak siedzimy w moim garden roomie, i oto co zrobił mi facet podkaszajacy pobocza .

Jadziu tak właśnie mi się marzył, jak i tobie, dlatego spełniłam swe marzenie, będzie już 8lat(kiedy to zleciało).
I kiedy oglądam zdjęcia , to chyba teraz już bym się nie porwała.
A inwentarz ? A jakże, tez jest- 17 kur
 niosek ,
 niosek ,- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Reniu  - myślę o tych niebieskich ostróżkach   

Facet pobocze podstrzygł równo 

Czyli zrobił garden room kabriolet

Facet pobocze podstrzygł równo

Czyli zrobił garden room kabriolet

- Tolinka
- Od: 1 mar 2013, o 23:30
Reniu u ciebie to nie dość że super klimat ,piękne roślinki ,to jeszcze własne jaja i tradycyjne świnki ,ależ ja ci zazdroszczę   

Zawsze podobały mi się ogrody ze starymi drzewami i drewnianym płotem ,a jak jeszcze jest ściana z cegły i rosną na niej róże to...jestem już w raju pamiętam takie widoki z dzieciństwa moi rodzice mieli taki ogród i pamiętam jak się w nim bawiłam aah!
 pamiętam takie widoki z dzieciństwa moi rodzice mieli taki ogród i pamiętam jak się w nim bawiłam aah!
Szkoda bzów pięknie by wyglądały i pachniały

Zawsze podobały mi się ogrody ze starymi drzewami i drewnianym płotem ,a jak jeszcze jest ściana z cegły i rosną na niej róże to...jestem już w raju
 pamiętam takie widoki z dzieciństwa moi rodzice mieli taki ogród i pamiętam jak się w nim bawiłam aah!
 pamiętam takie widoki z dzieciństwa moi rodzice mieli taki ogród i pamiętam jak się w nim bawiłam aah!Szkoda bzów pięknie by wyglądały i pachniały

- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Reniu. Rzeczywiście facet zrobił Ci bałagan za płotem. Szkoda roślin a już oczami wyobraźni podziwiałam ten pachnący żywopłot. Przykro mi   . Następnym razem musisz wywiesić tabliczkę "UWAGA NA BZY " . Pozdrawiam
 . Następnym razem musisz wywiesić tabliczkę "UWAGA NA BZY " . Pozdrawiam   .
 .

. Następnym razem musisz wywiesić tabliczkę "UWAGA NA BZY " . Pozdrawiam
 . Następnym razem musisz wywiesić tabliczkę "UWAGA NA BZY " . Pozdrawiam   .
 .- Reniak
- IzabelaS
- 500p 
- Od: 15 cze 2010, o 23:21
Witaj, Reniu, trafiłam do Ciebie z czyjegoś wątku, zainsprowana określeniem Różana wieś". Jestem pod ogromnym wrażeniem - jeśli chodzi o kupę roboty, włożonej w siedlisko, a najbardziej zachęciło mnie to, ze Twoje wiejskie klimaty podobne są do moich - mam na myśli stare opłotki, drewniane budynki, stare drzewa, akacje, no i oczywiście RÓŻE. Róże to moja pasja, a gdy spotkam podobnego pasjonata, coś może się z tego wykluć. Piękny ogród, piękne róże, widać serce, rękę, chęci i zaangażowanie.  Pochodzę jeszcze po Twoim ogrodzie, przyjrzę się dokładniej różom i innym roślinkom. No i zapraszam do siebie.

- Reniak
Witam  Cię  Izo serdecznie i zapraszam

- JAKUCH
Za moją siatką też kiedyś rosły bzy i czarne  bzy.Niestety wszystko powycinali, bo mieli budować .No i po co jak do dzisiaj nikt nic tam nie buduje, ale mnie w to graj gdyż inaczej musiałabym się pozbyć połowy ogródka .Jednak każdej wiosny się boję o swój ogródek

- Reniak
Czyżby ktoś się czaił na Twój ogródek?

- JAKUCH
Nie Reniu nikt się nie czai tylko nie wiem czy wiesz ,że mój ogródek nie jest jako ogródek na działkach ROD.To są  familoki i te ogródki są dzikie no i część tego mojego ogródka należy do faceta który wykupił teren za moim ogródkiem.Mieliśmy z sąsiadem wykupić nasze tereny lecz stanęło tylko na umowie.Dlatego jestem zadowolona  ,że na razie niczego nie buduje

- Reniak
O kurcze, to nie wesoło , mam nadzieję że jak ktoś zobaczy tak piękne róże to nigdy nie będzie chciał w tym miejscu budować.

- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Reniu, ile róż i ile ... serca tam u Jadzi.  

- Reniak
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Reniu zostawiłaś sobie patyczki od hortensji,aby spróbować ukorzenić?