Aniu (czar_na)! Dziękuję

Koniecznie wybierzecie się do Goczałkowic, bo mieli tyle pięknych rzeczy

I wiele wcale niedrogich. Pw

To zestawienie udało się przypadkiem, ale mi się podoba
Justynko (klarysa)! Mnie się też nie zawsze udaje... To jest życie, a nie bajka. Robię co mogę, ale nie zawsze tyle ile bym chciała. I nauczyłam się już, że wszystkiego się nie da, więc coś trzeba sobie odpuścić. Jakbyś gdzieś namierzyła te cebule, daj znać
Krysiu (Ignis05)! Dziś pierwszy raz 'na zimno' wjeżdżałam do garażu i aż mi się oczka świeciły. Jak to mówi moje dorosłe dziecko,
miałam zaciesz 
Kosztowało to sporo pracy i trochę pieniędzy, ale moim zdaniem warto. A Okamiego wyparzyłam dokładnie półtora roku temu w internecie. Wówczas przekonałam się, jak wiele piesków szuka domów. Miał rok. I muszę przyznać, że mi się bardzo udał: jest utulny, wesoły, zwinny, mało szczeka, nie gubi włosów, a jednocześnie nigdy nie zniszczył niczego w domu, czy ogrodzie. Niekiedy zdarzy mu się higieniczna wpadka, ale to chyba każdemu zwierzęciu. A z tym kranem, to sama z siebie się śmiałam. I jak zawsze jestem ciekawa, jakoś nie zainteresowało mnie co jest za tymi drzwiczkami
Jolu (jode22)! Wąż ogrodowy dotychczas podpinałam w garażu, dokładnie po drugiej stronie tej samej ściany

Zatem źle nie było. Ale jednak co na zewnątrz, to na zewnątrz

Ozdoby i przy domu mogą zniknąć, ale u nas na szczęście takie rzeczy się nie zdarzają.