Pachnący jaśmin ładne sadzonki.
Śliczne te mokre zdjęcia, kropelki tylko uroku dodają.
Masz dziś słoneczko jak nie to dośle, u mnie od rana świeci i w końcu nie pada.
Dziewczynki taka jestem zaganiana ,że zupełnie nie mam czasu na forum W domu remont,praca,ze zdrowiem ogród zarasta ,nie mam kiedy ściąć lawendy,a warzywniak to obraz nędzy i rozpaczy Tylko czsaem jak otwieram bramę ,żeby jechać do pracy zrobię jakieś fotki i tyle ...
Super fotki jak na szybkie fotografowanie wyszły genialnie.
Każdy nie ma czasu, wiec ja Tobie wybaczam.
Również nie mogę na nic znaleźć czasu.
Śliczne liliowce a jeżówki. ładne widoczki.
Kasia ledwo na oczy widzę i prawdę mówiąc ,aż nie chce mi się patrzeć bo w domu wszędzie biały pył wyłazi Idę poszukać w zielsku fasolki szparagowej ...gdzieś tam powinna być
Kasia Izunia
Czy gdzieś pada deszcz?Bo u mnie na pewno nie aż żal patrzeć jak wszystko omdlewa i przekwita Patrzę na ostatnie kwiaty liliowców i tak mi jakoś żal...taki leciutki powiew jesieni czuję
A w domu przy okazji poremontowych porządków-kuchenne okno i kwitniennie hoy bella
Beatko u mnie też ostatnio ogórki i wiśnie w robocie
Ale warto się pomęczyć ... później się ma swoje dobre ... ja robię taką sałatkę z ogórków na słodko z octem wszyscy to uwielbiamy i mamy do obiadu na cały rok ... i jeszcze znajomi dostaną zawsze słoik w prezencie
U mnie upały.. teraz zaczęło mocno padać .. to roślinki trochę odpoczną od tego słońca i suszy ...
Wioluś mnie te upały wykończyły totalnie nie mam sił nawet oddychać,a przepisik na sałatkę wrzuć mi tutaj albo na pw...pleeas,bo pomysłów na przerobienie tego urodzaju brak