Teraz to dałeś po oczach....będę te zdjęcia oglądać co jakiś czas...aż wypatrzę wszystkie szczegóły

z "turbanami" na głowie mogą być Melocactusy i Discocactusy.brombiel pisze:A czy możesz podać nazwę kaktusa który jest na 54 fotce...jeśli dobrze policzyłam? Wygląda jak by miał ogromny biały turban na głowie? i 3 fotki niżej poletko kaktusów które też się wyglądem wyróżniają...duży kaktus z białym jakby kwiatem (choć nie jest to kwiat), a po środku mały kaktusik...są etykiety z nazwą ale nie mogę powiększyć zdjęcia by przeczytać![]()
Takie dwa to chciałabym mieć...
Wszystko możliwe, około 13 jechaliśmy do kauflandu a potem do LiboraROBERTOBORO pisze:A ja to Cię nawet chyba widziałem około 13-tej jak już wyjeżdżałem
A na gieldzie jakieś koryfanty, parę gymno i nasiona gymnoli, parę szczepionych astraków, ogólnie miszmasz, coraz ciężej kupić coś co mnie interesujechromat pisze:no nieźle, jest na co popatrzyć![]()
coś z giełdy kupiłeś ?
Też to mam, stąd najczęściej na zakupy kaktusowe już nigdzie nie jeżdżę.coraz ciężej kupić coś co mnie interesuje
Dzięki, teraz wiem czego szukaćbanditoo pisze: z "turbanami" na głowie mogą być Melocactusy i Discocactusy.
A jeżeli dobrze myśle o które ci chodzi poletko to szczepione E.horizonthalionium