Ogród 2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród 2
Piękne wiosenne klimaty masz w domciu .Trochę podsypało śniegiem ,ale to nic nie da , gdyby miały przyjść wieeeeelkie mrozy .Na razie sie nie zastanawiam nad taką ewentualnością

- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Cześć Sylwuś
Też ostatnio chciałam kupić prymulki, była świeża dostawa w jednym z marketów, ale skusiłam się jednak na róże i tulipany
Wysadzisz je wiosną (po zahartowaniu) do ogrodu?
Miłego wieczorku

Miłego wieczorku

- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hejka Sylwusiu
ale słoneczka kupiłaś, aż cieplej się w sercu zrobiło
Ja też już mam chęć wiosnę do domu zakupić... ale jest tak zimno, że nigdzie mi się po pracy nie chce chodzić... muszę poczekać jeszcze
Oczka pocieszam na forum

Oczka pocieszam na forum

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Zaczynam znosić wiosnę do domu
Głowa do góry dzisiaj będzie lepszy dzień

Głowa do góry dzisiaj będzie lepszy dzień

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Uwielbiam prymulki bo przypominają mi wiosnę to takie pierwsze wiosenne kwiatuchy.Sylwuś a dzieci tylko parami.Ja jestem jedynaczką nie może być nic gorszego jak brak rodzeństwa.

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Sylwio,jesteś wspaniałą i wartościową dziewczynką i spokojnie trzeba wybrać również wspaniałego mężczyznę ,czego Ci życzę z całego serca ,a tak poza nawiasem ja też jestem jedynaczką ,pozdrawiam gorąco

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Ja też jedynaczka 

-
- 500p
- Od: 28 sty 2013, o 12:33
I ja i mój M. też 
Piękny ogród

Piękny ogród

Sylwia,
ja nie jestem jedynaczką,mam siostrę i brata ale za to nasza córcia jest jedynaczką.

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Byłam jedynaczką 11 lat i dlatego nie mam jednego dziecka
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie
Dzisiajszy dzien przywitał mnie -17 stopniami a przy gruncie pewnie jeszcze mroźniej było. Jak dobrze ze dzisiaj piątek i weekend tak na niego czekałam, Mam jednak nadzieję że mi tak szybko nie przeleci.
Iwonko tak sobie własnie pomyślałam że kupię dwa słoneczka do pokoju
uwielbiam na nie patrzeć a jutro to chyba jeszcze po hiacynta lecę 
Grażynko uważaj na siebie, nie śpiesz się choć pomalutku.
Madziu staram sie uważać i chodze bardzo wolniutko. Wyobrażam sobie jaki musisz mieć ubaw ale na psa też trzeba uważać.
Alu dziękuję taki kolorek słoneczny, od razu w pokoju zrobiło sie jaśniej.
Jadziu tęsknię za wiosną i przynajmniej w ten sposób rozpromieniam sobie buzię wstajac rano i spogladając na przymulki.
Milenko jak mi przeżyją a z tym to trudno to wsadzę na skalnik. Ciekawe czy jak jutro pojade to się jeszcze nie skusze:)
Asiu ja zakupy robię przed pracą, mam wtedy wiecej energii i zapału bo po pracy to szybciutko do domku do ciepełka.
Agniesiu dobrze że w ten sposób próbujemy przetrwać te dni zimowe. Kwiatki w domu przypominają nam o nadchodzacej wiośnie.
Nie przypuszczałam że i Ty jedynaczka.
Joasiu nie tylko Tobie prymulki przypominają wiosnę
Rozumiem Ciebie ja też nie mam ani brata ani siostry a chciałabym mieć ale wyszło jak wyszło. Dlatego chciałabym mieć dużą rodzinę. Ani nie ma z kim porozmawiać, doradzić, spędzić wspólnie czasu, pobawić się.
Marusiu i Ty jedynaczka? Wiem że spokojnie ale czasami przychodza takie chwile że siadam w kąciku i tak analizuje że nie założyłam rodziny, nie ma dzieci a w końcu mam ( rocznikowo) 29 lat. Najgorzej jest chyba jak spotkasz koleżankę, rówieśniczkę z którą chodziłaś do jednej kalsy a ona już ma męża, dom, dzieci. A ja na ulicy jestem najstarsza nie zamężna dziewczyna.
Marginetka-Martusiu witram Cię serdecznie w skromnych progach. Dziękuję, ogród ciagle sie zmienia i zapraszam. Jak to być jedynaczką i mieć męża jedynaka? Nie jest tak troszke smutnawo?
Aniu widziałam zdjęcia i troszczkę jesteście z siostrą do siebie podobne. Przepraszam ale zadam to pytanie nie zastanawialiście sie nad kolejnym dzieckiem?
Dorotko to spora róznica wieku miedzy Tobą a rodzeństwem. Ja chciałabym mieć przynajmniej 3 to takie minimum ale nie wiem co mi tak jest zapisane.
Kochani pozdrawiam Was wszystkich cieplutko i serecznie

Dzisiajszy dzien przywitał mnie -17 stopniami a przy gruncie pewnie jeszcze mroźniej było. Jak dobrze ze dzisiaj piątek i weekend tak na niego czekałam, Mam jednak nadzieję że mi tak szybko nie przeleci.
Iwonko tak sobie własnie pomyślałam że kupię dwa słoneczka do pokoju

Grażynko uważaj na siebie, nie śpiesz się choć pomalutku.
Madziu staram sie uważać i chodze bardzo wolniutko. Wyobrażam sobie jaki musisz mieć ubaw ale na psa też trzeba uważać.
Alu dziękuję taki kolorek słoneczny, od razu w pokoju zrobiło sie jaśniej.
Jadziu tęsknię za wiosną i przynajmniej w ten sposób rozpromieniam sobie buzię wstajac rano i spogladając na przymulki.
Milenko jak mi przeżyją a z tym to trudno to wsadzę na skalnik. Ciekawe czy jak jutro pojade to się jeszcze nie skusze:)
Asiu ja zakupy robię przed pracą, mam wtedy wiecej energii i zapału bo po pracy to szybciutko do domku do ciepełka.

Agniesiu dobrze że w ten sposób próbujemy przetrwać te dni zimowe. Kwiatki w domu przypominają nam o nadchodzacej wiośnie.

Joasiu nie tylko Tobie prymulki przypominają wiosnę

Marusiu i Ty jedynaczka? Wiem że spokojnie ale czasami przychodza takie chwile że siadam w kąciku i tak analizuje że nie założyłam rodziny, nie ma dzieci a w końcu mam ( rocznikowo) 29 lat. Najgorzej jest chyba jak spotkasz koleżankę, rówieśniczkę z którą chodziłaś do jednej kalsy a ona już ma męża, dom, dzieci. A ja na ulicy jestem najstarsza nie zamężna dziewczyna.
Marginetka-Martusiu witram Cię serdecznie w skromnych progach. Dziękuję, ogród ciagle sie zmienia i zapraszam. Jak to być jedynaczką i mieć męża jedynaka? Nie jest tak troszke smutnawo?
Aniu widziałam zdjęcia i troszczkę jesteście z siostrą do siebie podobne. Przepraszam ale zadam to pytanie nie zastanawialiście sie nad kolejnym dzieckiem?
Dorotko to spora róznica wieku miedzy Tobą a rodzeństwem. Ja chciałabym mieć przynajmniej 3 to takie minimum ale nie wiem co mi tak jest zapisane.
Kochani pozdrawiam Was wszystkich cieplutko i serecznie

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Mam tylko brata-11 lat młodszego, a dzieci ..właśnie u mnie trójeczka
w dodatku 3xM - Michał,Marcin i Magdalena