Nasze marzenie cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze marzenie cz.3

Post »

Po kilku, to nie - niestety ... :;230 ale po opakowaniu lub 2óch opakowaniach, jak najbardziej :heja
Szamponów nie znam doskonałych :roll:
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Czyli wszystko sprowadza się do skrzypu :)
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

MID2006 pisze:Czyli wszystko sprowadza się do skrzypu :)
Madzia, ale dosłownie tego skrzypu, co Ci pokazałam pudełko. Inne są na pierwszy rzut oka takie same, ale nie - skład jest zupełnie inny ! zmniejszony. W tym jest najwięcej i jak chcesz go stosowac, to teraz, bo w lecie nie można łykac ze wzgledu na słońce.

Link sie nie otwiera. pw
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Czy u niego kupiłaś te różane naklejki ?
Są piękne i sama bym się pokusiła o zrobienie jakiegoś pudełka na herbatki np. różane. :uszy
Grażyna.
kogro-linki
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko to są serwetki. Dokładnie takie jak przy stole kładziesz. Tak, kupiłam u niego. Muszę podjechać raz jeszcze. Bo kazało się że chyba za bardzo wpadłam w temat działkowy i same kwiaty nakupowałam :D A przydałoby się coś kuchennego.
Asiu link się już otwiera.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Madziu :wit
widzę że nową pasję odkryłaś w sobie. Musiałam sobie poczytać o tej technice bo kompletna zielona byłam :) pięknie to Ci wyszło, i to dopiero twój pierwszy raz, jestem pod dużym wraźeniem ;:180
Piękny storczyk i hiacynt a jeszcze ten jego zapach unoszacy sie po pokoju. Mała dawka wiosny.
miejsce koło garażu na trawy i hortensję ciekawie będzie wyglądać to połączenie. Czy jeszcze coś tam planujesz nasadzić np jakies kwiaty jednoroczne, byliny?
Kiedyś kilka razy kupiłam środek na piękniejsze włosy i paznokcie ( tylko nie pamietam co to było) i powiem że nawet działało. Włosy wydawały sie grubsze, bardziej miękke w dotyku, paznokcie tak sie nie łamały ale to trzeba brać codziennie i nie przerywać dawkowania.
Jak mija niedziela?
Pozdrawiam cieplutko ;:196
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Na razie w ogóle nie wiem czy w tym roku coś tam za tym garażem dosadzę. Wiesz są rzeczy ważne i ważniejsze. Na razie takie ma ten kącik przeznaczenie i tego się trzymam. W ogóle to jednorocznych to jestem dość sceptycznie nastawiona. Niedziela mija na szukaniu nowych inspiracji :)
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Madziu w Twoich pracach widać artystyczna duszę,piękne ;:215
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Renatko bo Nasz Madzia to artystyczna duszyczka i jakże wspaniała kobieta
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ojjj dziewczyny :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ;:4
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak, tak dziewczyny mają rację ! Dusza artystyczna Jesteś w 100 %centach!
Widać to nie tylko z techniki decoupage, które zrobiłaś, ale już w ogrodzie Waszym dałaś tego przykład - jakie tam rzeczy się dokonywały ;:333
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witaj Madziu , super dziewczyna z Ciebie ;:cm , piecze, w ogrodzie działa i dotego jeszcze nadaje nowe życie rzeczom na ogół zwykłym, ubarwia je i staja sie piękniejsze.
Jak mija poniedziałek? Dokupiłaś coś jeszcze do techniki decoupage? A może masz zamiar coś zrobić? Madziu ściskam serecznie i bardzo mocno ;:168
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu, Sylwuś :oops: dziękuję Wam baaardzo serdecznie za tak miłe słowa. Jesteście kochane. Nawet gdybym miała dzisiaj zły dzień to po wejściu tutaj zmienił by się na lepsze. Często przekonuję się że mam tutaj "prawdziwych wirtualnych" przyjaciół. Bardzo żałuję że nie mieszkamy bliżej siebie bo coś czuję że mogłaby być z tego bardzo realistyczna przyjaźń.
Sylwiuś co do decoupage to na razie mam kilka pomysłów ale brakuje mi narzędzi. Orientuje się na razie gdzie najtaniej je nabyć. Na pewno chciałabym zrobić kilka doniczek. Myślę też o pudełeczku do łazienki, szkatułce do sypialni na biżuterię oraz brakuje mi odpowiedniego pudełka na tabletki do zmywarki. I z tym jest najgorzej. Bo brak mi nowoczesnej inspiracji. Mam też mnóstwo pomysłów co zrobić na działce. Np tabliczki "jestem w ogrodzie", albo coś na zasadzie "Welcome" itd. Myślałam żeby też zrobić tackę na działkę na herbatę. Ładnie by wyglądało gdyby podawała gościom herbatę przy huśtawce na takiej tacy. Znalazłam też takie szafeczki małe na blat. Na przyprawy i inne rzeczy. Wyglądają trochę jak szuflady. A na samej górze postawiłabym taką misę na chleb. Oczywiście też zdobioną decoupage. Pomyślałam że fajnie by było zdobić czymś co jest mi bliskie. Chciałabym zrobić tabliczkę dla Foxera. Coś w rodzaju ja tu pilnuję itd. Z jego zdjęciem. Nie próbowałam jeszcze robić rzeczy z transferem prywatnych zdjęć. Myślę że może być to ciężkie zwłaszcza dla początkującego. No ale spróbuję. Już kilka zdjęć wybrałam. Foxera i róży tarasowej. To tak w skrócie :)
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit Witaj Magdo jak najbardziej jest z Ciebie artystyczna dusza :)
Jak to dopiero Twój pierwszy raz z techniką decoupage to przepięknie Ci to wyszło ;:173
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
elakuznicom
500p
500p
Od: 13 cze 2012, o 18:52

Post »

Madziu popieram poprzednie wypowiedzi może nie wiedziałaś o drzemiącym w Tobie talencie ? mnie się bardzo podoba , czytam o włosach poczytaj o cynku organicznym,
po myciu warto płukać włosy naparem pokrzywy ta naprawdę jest pomocna -pozdrawiam Ela
pozdrawiam Ela
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”