Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Widzisz....mamy odwrotnie....TY jak spokojna to wirujesz a jak wk****,jak mnie stary poddenerwuje to nieraz cały dom wysprzątam ;:306 kiedyś do północka latałam ze ścierą :uszy Muszę go przed świętami sprowokować...hehehhe
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Witaj moja droga :wit
Byłam wczoraj na górce , sprawdzić co słychać.Trawy przebarwiły sie świetnie ,zauważam że co rok trawy i berberysy mają inne kolory.Lecę na górkę pofocić troszkę może zdążę przed deszcze ,ktory do mnie idzie ;:oj
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Halinko tak miło ,ze wpadasz ,do mnie ;:4 Patrz jaki ten Hemingway mary gość no ;:333 Było miło...a potem popedziłam w ogród ;:138
Marysiu na tak ,wrzuciła ostro wczoraj spida ...ale to tak pozytywnie :heja Zielona mi sie skończyła no...musze zakupic....goście mi wsio wypili choc uwazam ze była obrzydliwa, (z ananasem) :uszy najlepsza dla mnie lisciasta :wink:
Ewcia w razie co machnij sobie kawke sama, zawsze jest w lodówce ..a cafetiere łatwo obsłuzyc..... ;:196 Sorki...ciacho wyszło ;:224
Dorciu dziękuję serdecznie , niedziela była jak mówisz ...miła wesoła i taka ciepła ;:333 Byłysmy z małą w ogrodzie do tej pory jak juz nie widziałam gdzie łopatę wbijam ;:306 Trzeba by jakas fluorescencyjna wynależć i latarkę kopalniana na głowę ;:306
Jadziu teraz mam taka przyjemna gonitwe, wiesz przyjazd mojego studenta czy wyprowadzonej córki to takie fajne wydarzenia...zawsze na to czekam ;:65 A gonitwa w ogrodzie to sama wiesz jaka to pzyjemnośc...Jednym słowem , jest dobrze ;:108
Grazynko widzisz...ty to chociaz umiesz nerwa spozytkowac...mi wtedy nic sie nie ima ... ;:130
Effcia ja tam marze o pogodzie takiej jak wczoraj,deszcz miałąm wczoraj w nocy....na razie mam kupe roboty ;:209 Trawy moje tez nabieraja kolorków ;:173 i berberysy i pęcherznice ...tawuły...kocham te jesienne kolory ;:167 Ale niecierpie zimy...wiec na razie udaję ,ze nie wiem co bedzie dalej :wink:

Słonecznej niedzieli kochani

Obrazek
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No toś sobie ogrodowo dogodziła :D Ten berberys barszczykowy to nie będzie Arlequin? U mnie rośnie w półcieniu, przedtem był w cieniu ale kolory gubił, teraz z powrotem ładnie wybarwienie widać. A dziki bez możesz chyba podciąć od dołu i formować na drzewko, to ci wtedy miejsca przy gruncie zajmować nie będzie...ja tak jeden prowadzę, taki zwykły polny.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak Pat...tak tez chciałam go prowadzic ...znaczy beza :wink: Zółtego tak ciacham od dołu.... Z tym zmieniło mi się i twierdze ,ze tam jakiegos iglaczka zdałoby sie upchnać...najbardziej mi sie marzy Blues ;:173
Może i to Harlequin....różane nazwy mi nie wypadają z głowy...inne tak :wink: U mnie jest w półcieniu, wybarwia sie ale marnie przyrasta chyba jest zbyt blisko klonu, ale teraz ma kolorek zarabisty taki mix pomarańczy...cudo ;:167 ładniejszy niz te ciapańce ;:108
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Doris, słowo i kwiatuszek na niedzielę idealne!Dziękuję ;:196
Dobrej pogody kochana :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Dorotko, jeszcze nie tak dawno, ja byłam w stanie takiego oczekiwania. Moja dwójka studentów też przyjeżdżała na weekendy, a ja czekałam. Oni w pociągu usiłowali zgadnąć jaką żarełkową niespodziankę mama przygotuję, a ja nie odchodziłam od garów.
Oj, łza się w oku kręci...Obrazek
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Mnie też jak mam nerwa to robota pali się w ręcach :wink: ,wiec potrzebny byłby częściej taki nerw :;230 A ja zaczęłam przesadzanie i jakosik mi to nie za bardzo idzie ,bo znów mi sie koncepcja zmieniła po dzisiejszym dniu ;:196 :;230
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Jak Cie się berberys przebarwia na pomarańczowo to na pewno nie jest Harlequin
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hejka poniedziałkowo kochani ;:138
Jeny jaki wczoraj był piekny dzień , tak słonecznie i ciepło,ze trzeba sie było rozgolasic do krótkich rekawków ;:3
Oby jeszcze nam sypneła jesień takimi dzionkami ;:333
Robaczku kocham tą foteczkę ,to chyba moje ulubione zdjecie róży ;:173 Ach co to była za cudna niedziela ;:303
Helenko no....właśnie tak jest jak u ciebie...tzn chyba tak przy garach nie siedze...samo sie robi :wink: Ale czekam na te chwile strasznie i uwielbiam te studiowe opowieści :tan
Jadziu i ja dojrzałam do pewnych decyzji o przesadzaniu...wiec sie dzieje :heja i sporo jeszcze przede mną ;:172 Koncepcje też mi sie zmieniają i główkuje bardzo i wysilam wyobraznię ;:306
Dorcia a widzisz...pogrzebałam , i to jest jednak Harlequin albo jakis mega podobny...no i on ci ma takie cudne pomarańczowe kolorki,ze sie od niego oczu oderwac nie da ;:oj

Hejka kawusię wstawiam kolejnę ;:304 i ruszamy w dzionek , miłego poniedziełku kochani ;:4
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Ja mam Harlequina ale nadal jest bordowo0fioletowy w ciapki
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

dorcia7 pisze:Ja mam Harlequina ale nadal jest bordowo0fioletowy w ciapki
Mój takoż...to może jednak Dorotka co innego ma? :wink:
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,u was wczoraj gorąco,u nas niekoniecznie.Tragedii nie było,ale ogólnie zimno.Dzisiaj w miarę jest,nawet byłam cyknąć zdjęcia pani jesieni.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam w zamglony wtoreczek, kawusie stawiam , na rozbudzenie ;:304
Kurczaki wnerwia mnie to jak cimno za oknem :roll:
Dorcia i Pat ,mam ciapatego a jaką on dokładnie nazwę nie wiem ,teraz ma kolorki fiolet bordo i pomarańcz , w słońcu ognisty pomarańcz...zrobię mu fotkę :uszy
Małgosiu pamietaj,ze masz sie nie denerwować na zapas ok ;:196 U mnie za to pogodawspaniała była cały weekend i wczoraj tez bombowa ;:3 czego i dzisiaj nam zyczę ;:108 Odebrałam sms ka po przebudzeniu ...było dzwonic ;:196
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Właśnie zastanawiałam się, jak Ty w tych ciemnościach rozpoznałaś, e jest mgliście. Bo u mnie .... ;:224 widać. Poproszę solidną kawkę :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”