cccc1969 jakich ja dali nie lubię Ale ciemne są naprawdę śliczne. AGNESS teraz tylko, aby coś z tego wyrosło! 123katex witaj Dziękuje! slanka-flora bardzo się cieszę Dalia wspaniała od razu się w niej zakochałam Ranczowiczka mam nadzieje, że w tym roku coś urośnie bo w tamtym wszystko padło Yoannak będzie rósł i w gruncie tylko pod czarną folią
Dzień kobiet, a ja od rana w ogródku ciężko pracuje Dużo już jest zrobione i niewiele mi zostało na przyszłe dni
Róże pościnane, kopczyki rozsypane, krzewuszki i reszta krzewów przycięta, trawnik wygrabiony, wapno rozsypane... ufff..
Teraz mały prezencik na dzień kobiet, a dostałam prymulki
Kriss1515 dziękuje Chyba trochę zaszalałam, ale zimy już raczej nie będzie! Wszystkie kopczyki z kompostu dzisiaj rozsypałam... a nie zapomniałam o budlei
cccc1969 dziękuje cały czas do przodu teraz zostało tylko troszkę siewów i przekopać ziemię. Również troszkę drobnych prac
Paulii witam w moich skromnych progach Dziękuje, dziękuje za wszystkie pochwały mam nadzieje, że ten rok będzie również udany pod względem hodowli lilii