Nasze marzenie - część druga :-)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze marzenie - część druga :-)

Post »

Kasiu no widzisz jak my się mijamy :D Truskawki to obowiązkowo ;:333
Iwonko fajnie że wpadłaś. Dziękuję za miłe słowa. Zapraszam częściej :)
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Madziu co tam u Ciebie ? Jak znosisz tę pogodę ,bo mnie już zaczyna brakować cierpliwości .Co dzień wstaję z nadzieją ,że może już będzie lepiej ,a tu wciąż to samo .Ja nawet nie oskubalam wszystkich swoich różaneczników .Potem zrobi się gorąco i wszystko będzie na łeb na szyję . ;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Madziu- mnie tez sie wydaje że lepiej brać od wuja w lipcu- chociaż wiesz czy dobre. Ja wiosną też dostałam od swojego wujaszka 40 sadzoneczek młodych , bo stare muszę zlikwidować ze względu na nową rabate ;:306 ;:306 .
te maluchy mialy ostatnio kwiatki - Wyczytałam że powinnam te kwiatki poobrywać żeby lepiej rosły, ale ja tego nie zrobilam ;:224 ;:306
Pozdrawiam. Ewa
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuś-rozalka Ewuś ja już jestem dobita totalnie tą pogodą. Nie mam już sił do niej. Brakuje mi już cierpliwości.
Ewuś-mewa wujo proponuje nam tysiąc sadzonek ale akurat ja tyle nie chce. Dopiero zaczynam swoją przygodę z warzywami itp i obawiam się żebym nie miała słomianego zapału. Boję się czasami że miłość do ogrodnictwa mi przejdzie. Oby to były błędne obawy. A co za rabatkę będziesz tworzyć?
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie! Dziś u mnie wreszcie ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3
jarzebinka82
200p
200p
Od: 10 lip 2012, o 16:34

Post »

Cześć Madziu ;:7 . U mnie też ładna pogoda i mam nadzieję, że się tak utrzyma do wieczora bo jestem umówiona z dwiema forumkami :lol: . Któż Ci zajumał awatarek? :wink: Łap złodzieja! ;:306 Milego dnia ;:196 !
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu to miły dzionek Cię czeka. Nie dość że słoneczny to jeszcze w miłym towarzystwie ! Dziękuję i wzajemnie!
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Kontakt:

Post »

Madziu u nas pogoda się waha, ja zaraz jade do banku z prezesem naszego Rod Chryzantema podpisać dokumenty , bo zosatałam skarbnikiem , nie lubię takich papierkowych rzeczy ale zostałam poproszona i trudno mi było odmówić Pani skarbnik bardzo nalegała ze ktoś musi to poprowadzić, itd. zobaczymy jak sobie poradzę,,,, :shock:
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Osiu a masz już nowy wątek? No to poważną funkcję będziesz pełnić. Ja to pamiętam tylko w latach szkolnych i powiem szczerze że to jest niewdzięczna funkcja. Czułam się jak komornik. Na pewno dasz sobie radę. Taka zaradna kobietka z Ciebie :) Trzymam kciuki żebyś miała do czynienia z jak najmniejszą liczbą problemowych osób ;:333 ;:333
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Madziu co nowego u Ciebie ,bo ja w swoim żywiole .Wreszcie mogę być tu gdzie najbardziej lubię .Z przyzwyczajenia patrzę w niebo ,czy aby deszcz nie nadejdzie ,ale jest pięknie ,po poludniu idę skubać swoje pupilki ,jeszcze mi zostały 4 .Wszystkich nie oskubię dziś ,bo już mnie śmiertelnie to znudziło :twisted:
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuś u mnie miało być już słonecznie i było ale tylko rano. Teraz znowu chmurska łażą i ochłodziło się. Już mi ręce opadają. Dobrze że u Ciebie przynajmniej pięknie. Możesz się cieszyć pięknem swojego ogródka. No fakt to trochę nużące zajęcie. Ale ważne że już siedzisz sobie na powietrzu a nie w domu a za oknem tylko deszcz. Dziś już środa a ja myślami na działce..
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Jutro czwartek i biegusiem zleci .Ja to się cieszę ,że mieszkam w ogrodzie i nie muszę czekać tak jak Ty
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No masz to szczęście kochana :) Odliczam już dni do urlopu. Tylko ciężko mi to idzie bo do końca nie wiem od którego go będę miała. No ale w sumie to ten urlop tak szybko biegnie że ani się obejrzę a już do domu muszę wracać.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Ale masz o czyn myśleć i za czym tęsknić .Takie marzenia to bardzo czlowieka uskrzydlają :tan
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Słuchajcie już pytałam Ewusi ale może któraś z Was też coś wie - czy znacie odmianę róży pnącej Sympathie?
Rozmyślam nad rozsypaniem proszku do pieczenia na mrówki. Coś mi się tu o uszy obiło na forum. Czy to nie szkodzi roślinkom? Wystarczy posypać i się wynoszą?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”