Dzień doby!
Za oknem słonko, chciałoby się spędzić dzień w ogrodzie...zwłaszcza, ze w dwa dni sporo podrosło

ale niestety fabryka wzywa i dziś dłuuuugi dzień, bo aż do 19...
No nic, moze uda mi się cyknąć jakies foty o zachodzie słońce
Aguś, ja namawiam na ten wątek od dawna, ale to uparta
bestia jest

Szybkiego dnia w fabryce
Pani Bestio, witaj! Nie znam tego dostawcy, warto u niego zamawiać?
EDIT: całkiem możliwe, że ten sprzedawca z Targów to Pan Pruchniak

Nie miał wizytówek, ani banerów reklamowych, a jak sam powiedział, nie lubi takich "imprez" i unika jak ognia ;-)) Rozmawiliśmy o ulubionych odmianach, milo się gawędziło, ale nie przypominam sobie, zeby się przedstawił...

Powiedział natomiast, ze jest wyłącznym przedstawicielem Austina na wschodnią Polskę..więc to zapewne on...
Jakie rózyczki nabyłaś od Cwika?

Ponad 200 róż powiadasz...toż to prawdziwe rozarium!

Musisz koniecznie pokazać nam swój ogrod, obiecaj podesłać linka gdy wreszcie otworzysz wątek, wszystko jedno gdzie ;-))
Dorotko, zrób zdjęcie tej swojej
Jude, przyjdę zobaczyć
Jagodko, mamy ten sam problem...jeszcze nie zdecydowałam czy będę reklamować..moze napiszę maila i poczekam na uczciwy odzew?
New Dawn, tak jak pisałam, rośnie u mnie od ubiegłej wiosny i doszła do góry pergoli, więc przyrost ma spory! Dużo jednak zależy od stanowiska i sadzonki

Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam serdecznie
Ewa, u mnie tez angielki przezimowały dobrze, zwłaszcza z ubiegłorocznej wiosny

Jesienne Petrovicki wciąż marne, ale jeszcze daję im szansę

Chopin czy Casanova cięte do ziemii...one chyba tak mają..
Judytko, witam nowego gościa! Bardzo mi miło, ze zwabił Cię do mnie urok i woń glicynii

W tym roku okrywaliśmy glicynię agro, może to osłoniło jej pąki..? Dzisiaj będą świeże foty parasola, zapraszam!
Shirall,na jakie róże czekasz? Weekend miałaś udany, cieszę się
Drewutnia, dobre miejsce dla niej to podstawa sukcesu

słońce do 14 to troszkę za mało..
Nutka, dziękuję! Miło mi, ze moja miłość do róż spotyka sięz powszechnym zrozumieniem
Miłego dnia!