Wiosna...tuż, tuż w wiejskim ogrodzie
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wiosna...tuż, tuż w wiejskim ogrodzie
U mnie sypie, w dodatku robi się coraz zimniej 

kłania się skrytoczytacz

tak mnie zaciekawiło to wyplatanie koszyków, że nie bacząc na lodowatą wodę dopłynęłam wczoraj do wyspy
koszyczki suuper

Emanujesz Marysiu taką pozytywną energią, że na pewno będę tu wracać
oczywiście jeśli pozwolisz

Pozdrawiam
Dorota
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Renatko u mnie też snieg leży, ale ubrałam wysokie buty i gałęzie można obcinać
Justynko i dobrze wracaj co u Ciebie na działeczce czy już coś wyjaśniło się z budową? a może już coś stoi?
Iwonko a nie możesz wciągnąć wiaderka do garażu albo do miejsca gdzie nie spada temperatura poniżej zera? Może dziewczyny się wypowiedzą co do moczenia w wodze, mnie pani od róż powiedziała że parę dni 3 -4 mogą stać.
Elu nie bardzo wiem o czym mówisz dlaczego miałabyś narozrabiać? w szczegółowych sprawach pomożemy jest też grupa moderatorów bardzo pomocna. A pokazać masz co, bo nieraz widziałam
Masz dużo kwiatów a i zdjęcia też
Ewuniu majowa wyrazy współczucia
-- 20 mar 2013, o 17:16 --
Madorko Droga jak widzisz lubię wszelkie nowości jestem zodiakalny Bliźniak i lubię również poznawać nowych ludzi, bardzo mi będzie miło gościć Cię u siebie, witam Cię i zapraszam czuj się jak u siebie

Justynko i dobrze wracaj co u Ciebie na działeczce czy już coś wyjaśniło się z budową? a może już coś stoi?
Iwonko a nie możesz wciągnąć wiaderka do garażu albo do miejsca gdzie nie spada temperatura poniżej zera? Może dziewczyny się wypowiedzą co do moczenia w wodze, mnie pani od róż powiedziała że parę dni 3 -4 mogą stać.
Elu nie bardzo wiem o czym mówisz dlaczego miałabyś narozrabiać? w szczegółowych sprawach pomożemy jest też grupa moderatorów bardzo pomocna. A pokazać masz co, bo nieraz widziałam

Ewuniu majowa wyrazy współczucia

-- 20 mar 2013, o 17:16 --
Madorko Droga jak widzisz lubię wszelkie nowości jestem zodiakalny Bliźniak i lubię również poznawać nowych ludzi, bardzo mi będzie miło gościć Cię u siebie, witam Cię i zapraszam czuj się jak u siebie

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
To Marysiu jesteś już szczęśliwa,że popracowałaś w ogrodzie a weszłaś do niego
Bo u mnie jest dużo śniegu
Ja niestety popatrzyłam tylko przez okno na słoneczko ,ale tak się czuję że nie mam ciągot jeszcze a i nie wiem co bym w tym śniegu robiła 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Marysiu, a czy to jest to samo, co telewizja? (eee... chyba za ładna) Ja się nie znam, bo już z 5 lat nie mam telewizji...Maska pisze:Gosiu to jest lewizja!
Dziś wsiadłam w mieście do autobusu, już tego miejskiego, żeby dojechać do pracy, a tam 2 koleżanki i kolega z mojej szkoły. I tak patrzy jedna z nich za okno i już usta otwiera, żeby coś powiedzieć, a ja na to szybko: nawet nie próbuj! I zrozumiała i nie rozmawialiśmy w ogóle o tym białym na "ś", tylko o lipcowym wyjeździe do Hiszpanii!
- Maska
- Kontakt:
Eluniu nie ma się do czego spieszyć. Ja czułam, że rdzewieje w domu i musiałam coś zrobić, bo czekała jabłonka do przycięcia. Zaznaczył mi Michał co mam obciąć i bałam się, że zapomnę. Niestety nie wszystko obcięłam, bo na drabinę na tym sniegu bałam się wejść. Jakoś zobaczyłam się jak spadam
Niestety białego jeszcze pełno
Gosiu coś mają ze sobą wspólnego bo jedna i druga zmarniała, z tym że tak moja do końca, a ta druga jeszcze ma Rok w ogrodzie, który oglądam
. I o czym tu, o czym tu ..... nie ma o czym 

Gosiu coś mają ze sobą wspólnego bo jedna i druga zmarniała, z tym że tak moja do końca, a ta druga jeszcze ma Rok w ogrodzie, który oglądam

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Udało mi się prawdopodobnie uśmiercić siewki begonii stale kwitnącej, która mi wzeszła. Białe mnie jednak tak męczy, że stratą siewek się nie zmartwię. Zresztą nowe jakieś wychodzą 

- Maska
- Kontakt:
Ewa Ja też jedną z dwóch albo uśmierciłam albo była nieboszczykiem! mam na dzieję , że ta druga to ta co mi się podobała bardziej 

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
No Marysi dzisiaj pogoda po prostu nas rozpieszczała na całego to słoneczko
! heh...ale żeby już tak zostało a tu straszą takimi prognozami
No proszę jak ostro do roboty się wziołaś !

No proszę jak ostro do roboty się wziołaś !

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu czytam, że juz się plażowałaś dzisiaj
ale tylko jedno zdjęcie z tak pięknej pogody
Zaczęłaś już sezon wiosenny przycinając gałęzie - powodzenia

Zaczęłaś już sezon wiosenny przycinając gałęzie - powodzenia

-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Ja jeszcze jabłoni nie obcinałam, może jutro jak będzie słońce,
chociaż mam obawy bo zapowiadają na sobotę duże mrozy,
i co tu robić?
chociaż mam obawy bo zapowiadają na sobotę duże mrozy,
i co tu robić?
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Maryś, widzę, że Cię słoneczny entuzjazm poniósł
Ale to chyba tak teraz będzie, że trzeba będzie wylatywać galopem na ogród i z dobiegu robić, jak się słonce na chwilę pojawi 

róże w wiaderku na razie stoją w domu , boję się tylko że jak je posadzę i przymrozek chwyci to nic z nich nie będzieMaska pisze: Iwonko a nie możesz wciągnąć wiaderka do garażu albo do miejsca gdzie nie spada temperatura poniżej zera? Może dziewczyny się wypowiedzą co do moczenia w wodze, mnie pani od róż powiedziała że parę dni 3 -4 mogą stać.
- Maska
- Kontakt:
Reniu po prostu musiałam, jak zobaczyłam to słońce, a jeszcze okazało się że jest ciepło....
Ewciu bo na pozostałych zdjęciach wyszło za dużo tego na dole ....
musiałam pobrać zrazy a to już ostatni dzwonek!
Danusiu stale coś, jak nie śnieg, to deszcz, to znowu mróz co ma być to będzie !
Pat no poniósł, ale zrobiło mi się jakoś lżej na duszy, że już nie czekam tylko działam. Chociaż przyznaję, że prognozy mnie przerażają
Iwonko róże po posadzeniu kopczykuje się wysoko i tak chyba na dwa tygodnie, no to Ty rozgrzebiesz kopczyk jak obawy przejdą i przymrozków już nie będzie. Poradzą sobie, a widziałam śliczne róże kupiłaś
Ewciu bo na pozostałych zdjęciach wyszło za dużo tego na dole ....

musiałam pobrać zrazy a to już ostatni dzwonek!
Danusiu stale coś, jak nie śnieg, to deszcz, to znowu mróz co ma być to będzie !
Pat no poniósł, ale zrobiło mi się jakoś lżej na duszy, że już nie czekam tylko działam. Chociaż przyznaję, że prognozy mnie przerażają

Iwonko róże po posadzeniu kopczykuje się wysoko i tak chyba na dwa tygodnie, no to Ty rozgrzebiesz kopczyk jak obawy przejdą i przymrozków już nie będzie. Poradzą sobie, a widziałam śliczne róże kupiłaś

- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Marysiu, ale jesteś dzielna, nas też czeka cięcie jabłonki, ale mąż się nie garnie, pewnie muszę zacząć to dalej już pójdzie.
Podziwiam Cię za to że zabrałaś się do szczepienia. Powodzenia życzę.
Podziwiam Cię za to że zabrałaś się do szczepienia. Powodzenia życzę.