Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Dorcia , u mnie na obiad placki były ;:108 :uszy Cały zestaw inny , gulasz i surówka z czerwonej kapusty . Jutro znowu to samo ma być ;:306 ;:306 ;:306
Nad wieczorem zaczęło wiać i sypać śniegiem , wcześniej też ale tyle o ile. Teraz solidnie , ale nie tyle co u Jule ;:185
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Hejka kochani , witam Was cieplutko przy sobótce :heja
U mnie jeszcze zima na całego...ale ponoc juz dzisiaj plusowe temperaturki, wiec ...rozmiękamy ;:306

Do wiosenki 26 dzionków ,to nam zleci migusiem ;:333
Majeczka ..krokusiki nie wiem czy po przecenie,pownny byc ale tak mi sie nie wydaje 0.80 za sztukę...tylko one mi saie bardzo podobaja bo to te w paseczki :uszy Fajna ta prymulka była...wiesz ,ze ja sie nie skusiłam,z rózyczkmai to by była inna sprawa :wink: Miłej soboty
Jadziu jak mnie najdzie to koniec , placki łaziły za mna kilka dni....a wiesz ,przewaznie dodaję cukinie i sa lzejsze dla zóładka i delikatniejsze ;:108 Juz dzisiaj sie roztapiamy..... ;:303

JUlek kurka tak bym chciałą aby ta zapowiadana temperaturka powyzej 10 stopni była :roll: Ale sie wyteskniłam...a tu za oknem full tego białego....ale dzisiaj juz ocieplenie ;:172
Tadziu wiem jak tam u Ciebie wiem, mam zawsze swieze informacje z pierwszej ręki ;:215 Placki we wszelakiej postaci uwielbiam...nawet z cukrem ;:304 mam ochote spróbowacze smietana i łososiem wedzonym ;:173

Obrazek
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Dorotko, widzę, że entuzjazm Cię nie opuszcza ;:196 U nas zima trzyma. Wiem, co mówię, bo właśnie wietrzę - brrrr. Ale już niedługo :tan Doczekamy się :heja
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczka no już jestesmy prawie na mecie...a dzisiaj i u Ciebie chyba 4 na plusiku :wit
Wiesz jak spojrzę za oknoito zima brr...ale mam nadzieje ,ze szybko zniknie nasze optymistyczne prognozy sie spełnia ;:303
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Na razie jest minus 2 stopnie. Wczoraj dopadał śnieg - dwa razy odśnieżałam ;:oj Nawet jeśli tak szybko nie stopnieje, to do połowy marca, kiedy już na pewno będzie wiosna, jest tak niedługo, że nie zamierzam marudzić. Nic a nic :D Zresztą niewiele narzekałam, bo mnie to męczy i nie lubię :evil:
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Róze piękne :wink: Jak się cieszę ,ze już tylko 27 dni zostało do wiosenki ;:63 ;:63 Jakoś mam zleci,,,chociaż u mnie śniegu dopadało i bardziej biało :(
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko dzień odcięty, różyczki rozweselają kolejny ale nie za oknem .... temperatura w granicach 0, mgliście, szaro, na słońce nie ma szans ---- wesołej soboty!
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Zima Dorotko trzyma na całego- na podwórku batalion bałwanów powstał dzieci mają frajdę w czasie ferii :wink:
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

No i dobrze że nasze dzieciaki miały aby trochę te ferie na biało bo inaczej zanudziły by się bardzo. A i nasze ogródki z tego białego są zadowolone i niech poleży jeszcze jakiś czas aż przejdą te zapowiadane mrozy i rzeczywiście zrobi się wiosennie. ;:3
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Majutek, jakie zapowiedziane mrozy :twisted: one juz byly dwa dni temu, teraz juz koniec-finito - jeszcze tydzien i odwilz bedzie. Tyle jak sie patrze za okno i widze jak strasznie sypie dalej, to wierzyc mnie sie nie chce :roll:
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Julek już wolę jak sypie to aby w nocy nie ma wielkich mrozów a w dzień piekącego słońca, w dzień +8st. a nocą -5st. to się nie godzi takie wahania. Choć teraz czytam że troszkę złagodnieli w swoich zapowiedziach choć TVN dalej tak ma http://tvnmeteo.tvn24.pl/pogoda/polska, ... 36958.html 4.03. od +10st do -8st a na 8.03. na cały dzień ujemna temperatura. :twisted:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

no dobra...to teraz powiedz co bierzesz, że masz taki dobry humor w tę pogodę? :D ech, brakuje mi takiego entuzjazmu :roll:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wpadłam na chwilusie bo gosciófff mam ,zaraz sobie machne kawke i zapuszcze zurawia co tam u Was :wit
survivor26 pisze:no dobra...to teraz powiedz co bierzesz, że masz taki dobry humor w tę pogodę? :D ech, brakuje mi takiego entuzjazmu :roll:
Dobre...Patusia wiesz co , polecam dobre towarzystwo przyjaciół...jakos albo domnie ktos wpada , albo ja zajrze choc na chwilke....plus forum i od razu wiecej checi do zycia :heja
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Dorotko.Była u mnie dzisiaj Bożenka Babopielka,jestem bogatsza o kolejne nasiona,m.i. tytoń lesny,jakas nowa werbena.Będę musiała pewnie w marcu troche posiać w domu,a miałam nie robić tego.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczka no Ty masz tam tego sniegu....kobitko ;:4 Jak ja sie ciesze ,ze nie musze odsniezac ...ale chyba przypakowałas troszke to wiosenne porzadki w ogródku ogarniesz migusiem ;:108
Ania anabuko..powiem Ci ze czekam na ta wiosenkę , tulipany itd...ale nie moge wprost doczekac sie na te róze ....no ;:65
Marysiu dziekuje ;:4 , wg Twoich zyczeń wesoło mija mi sobota ...kisimy sie w rodzinnym gronie więc jest niezle ;:215 U mnie za oknem odwilż...ale rano tylko wychodziłam....ciapa sie robi, a ja juz tego nie lubię...szczególnie wycierania łap...blee
Ewcia nie strasz nie strasz.... :uszy U mnie sie topi wszystko, jutro i pojutrze powtórka z rozrywki...oj bedzie błocko niebawem ;:219 I Ty mi tu zimy nie przywołuj...ja juz tej pani nie pamietam ;:306 To juz jest przedwiosnie :wink:
Majeczka ja tam najbardziej nie wierze w te TVN owskie prognozy ,bo co chwila mówia cos innego :roll: trzymam sie naszej pzytywnej amerykańskiej i koniec ;:138
Julek mam nadzieje ze te pogrózki Majki i Agusi sie nie ziszczą ;:145 U mnie juz nie sypie...wszystko sie topi ;:333
Patusiu Tobie brakuje entuzjazmu...doprawdy , to prosze spójrz na to ;:196 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 2&start=56
Małgosiu bardzo lubie te werbeny, ciekawe jaka ty masz od Bozenki ....hastatę moze :?: siej siej ....kochana od razu sie lepiej poczujesz ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”