Witajcie
nie mam nastoju , ani już sił
M nie czuje się lepiej, a ta nasza służba zdrowia to niech ją sz...weźmie. Nie dadzą na żadne badania , bo limit na ten miesiąc wyczerpany , czego się doczekaliśmy
Ja też dzisiaj wylądowałam u lekarza, bo ból nie ustępował, ale nie mam złamania .
Dość tych smutasów , ale nie dziwcie się, że mnie nie ma na forum .
Lucynko dziękujemy
moje serduszka w tym roku pięknie mi kwitną , ale dziwne, że ci się nie pokazały po zimie,
przecież zima nie była taka ostra
Przemku dziękuję za pochwały
kiwano pięknie wykiełkowało w doniczce , muszę je teraz przesadzić , chcę do kompostownika
w jednym już popikowałam od ciebie biały kabaczek
Romuś witaj

nad morzem było super, teraz trochę mi się jakoś wali .
Masz rację na działce jest teraz pięknie i z dnia na dzień to coś nowego kwitnie, szkoda tylko, że nie zawsze można być, żeby to zauważyć
nawet zaczął mi kwitnąc już len
Małgosiu witaj
Małgosiu miła jesteś, chwaściorów pełno

a ja nie nadążam już z nimi walczyć ,teraz po deszczu to w ogóle będą rosły jak szalone , ścieżka ciągle się zmienia , bo tak jeszcze w ub. roku stał samochód i robiłam ją na jesieni. teraz jak zaczyna kwitnąć to widzę, że jeszcze nie to, i trzeba coś zawsze poprzesadzać
Marzanko chyba teściowie nie chcieli moich kwiatów, że się tak załatwiłam
ale dzisiaj już po wizycie u lekarza trochę lepiej, dostałam blokadę i leki i lepiej
Marylko witaj
może masz i rację
Zawilce te , które pokazałam mam od ś.p.Ani , mogę się z Tobą podzielić
mam też inne , takie te ogrodowe białe jak nie masz to też mogę ci podesłać
Marylko mi to lepiej, ale M jest chory
Ilonko miejsca to by się i znalazło na działce, tylko nie ma czasu kiedy to obrobić , sama wiesz jak druga połowa chora , to nic już się nie szykuje.Mam nadzieję, że szybko się pozbiera i wszystko wróci do normy.
Najgorzej dobija mnie to , że idzie do lekarza, a tam nie dostaje żadnej pomocy,ma czekać, bo limity wyczerpane i chodzić z bólem i gorączką nie wiadomo od czego

jak już masz jedną chorobę to lekarze się jej uczepią i wszystko przypisują, że to od tego.
Iwonkodziękuję
czasami to już mi sił brak , właśnie teraz też mi M mówi, że ma gorączkę ,a był dzisiaj u lekarza
Moje niektóre orliki już też kwitną
Grażynko witam cię serdecznie
mam też taką nadzieję , że jutro będzie lepiej
Na razie papa