Mało jest prac ogrodowych, którym kobitka nie dałaby rady

Gosik - a jak nawieziesz ziemi, to ten duży trawnik zostawisz na jednym poziomie, czy będziesz różnicować teren?
Podzielisz tarasowo, czy zostawisz w jednym kawałku? Co myślisz?
Buuu...a ja nie mam tego kanału...a może w sieci się go znajdzie?JLG pisze:Czuję się przywołana do tablicy - na kanale Domo o 20:30 od pn-pt jest program "Gardners' world" - oglądałam poprzednie serie(niestety nie wszystkie odcinki) i jestem zachwycona.
Ja kiedyś próbowałam oglądać ten program przez stronę internetową BBC, tylko problem polega na tym, że przez stronę można oglądać mieszkając na terenie Wlk. Brytaniidwostr pisze:Buuu...a ja nie mam tego kanału...a może w sieci się go znajdzie?JLG pisze:Czuję się przywołana do tablicy - na kanale Domo o 20:30 od pn-pt jest program "Gardners' world" - oglądałam poprzednie serie(niestety nie wszystkie odcinki) i jestem zachwycona.
Dziewczyny, można zainstalować program do zmiany źródła IP - wybrać lokalizację UK i oglądaćJLG pisze:Ja kiedyś próbowałam oglądać ten program przez stronę internetową BBC, tylko problem polega na tym, że przez stronę można oglądać mieszkając na terenie Wlk. Brytaniidwostr pisze:Buuu...a ja nie mam tego kanału...a może w sieci się go znajdzie?JLG pisze:Czuję się przywołana do tablicy - na kanale Domo o 20:30 od pn-pt jest program "Gardners' world" - oglądałam poprzednie serie(niestety nie wszystkie odcinki) i jestem zachwycona.