W tym roku fajerwerki i zlot żaglowców ma być jakoś koło siebie że można obejrzeć obie imprezy naraz....chyba 3 dni od siebie....nie wiem dokładnie.(3-6 sierpnia żagle) (9-10 sierpnia http://www.pyromagic.pl/ )
Moje marzenia realizuję pomału cz. 2
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje marzenia realizuję pomału cz. 2
O jej....jaka wiosna do Ciebie zawitała
a u mnie błoto ze śniegu i brudu.....coś okropnego
W tym roku fajerwerki i zlot żaglowców ma być jakoś koło siebie że można obejrzeć obie imprezy naraz....chyba 3 dni od siebie....nie wiem dokładnie.(3-6 sierpnia żagle) (9-10 sierpnia http://www.pyromagic.pl/ )
Ja się stanowczo nie zgadzam na zimę do kwietnia 
Pozdrawiam. Ewa
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj laseczka na pewno tak nie będzie
Ja mam włączone pozytywne myślenie
Ja mam włączone pozytywne myślenie
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie nie pada i nie wieje, więc mimo braku słońca nie jest źle. W dodatku jest ciepło
Na pogodę wpływu nie mamy-to ona wpływa na nas 
- ElzbietaaG

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
Zima jak to zima, skończy się wtedy kiedy zechce... Nic jej tam prognozy, meteorolodzy, tym bardziej amerykańscy...
Badzo ciekawie wygląda twój czerwony powojnik. Czy w realu też ma taki intensywny kolorek ?
Badzo ciekawie wygląda twój czerwony powojnik. Czy w realu też ma taki intensywny kolorek ?
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Elu, on jest trochę ciemniejszy, ja staram się pozytywnie myśleć dziewczyny, bo to połowa sukcesu, tylko czemu słonko świeci w te dni kiedy ja jestem w pracy, dziś było nawet ładnie u nas, ciepło i słonecznie, ale ja w pracy więc mało go widziałam, a i fajnie, że mnie odwiedzacie
Ciekawe jak Wasze patyczki hortensjowe?, bo moje zaczynają padać, nic z nich nie będzie 
- marzena06

- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Iwonko ja swoje badyle hortensjowe powsadzałam do donicy z oleandrami ,co ma być to będzie.A tak przy okazji miałam dzisiaj objazd ogrodniczych sklepów i piękne donice z hortensjami zadołowane są po 15 zł-tylko nie mogłam odczytać odmiany

- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Kurcze Marzenka objazd ogrodniczych sklepów,ja twardzielka jestem, nie daję się, czasem jakieś nasiona, a roślinki będą potem, trochę zamówiłam nie wychodząc z domu, teraz czekam, czekam i czekam, na wiosnę
, a teraz praca, dopiero w niedziele jeden dzień wolnego i znowu do pracy 
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Ja dałam ciała z patyczkami róż..Miały jesienią już korzonki a ja je siup do domu i co,padły zczarniały jak mamba 
- MORANGO

- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Kochana to już u Ciebie wiosna, aż wierzyć sie nie chce...
zaintrygował mnie ten szczaw krwisty...
musze zajrzeć na swój ogródek, może też znajdę jakieś symptomy nadchodzącej wiosny 
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Witaj Iwonko u Ciebie w ogródku wiosna na całego a u mnie dzisiaj pada śnieg
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Iwonka, ja patyczki od moich hortensji pobiorę dopiero podczas ich wiosennego obcinania. Chcę kilka ukorzenić, może potem komuś dam, bo u siebie i tak już więcej hortensji nie zmieszczę. Ale tak dla ciekawości chcę się pobawić.
Natomiast później znów któryś już raz biorę się za patyczki róż, bo do tej pory żadana próba mi się nie udała.
Natomiast później znów któryś już raz biorę się za patyczki róż, bo do tej pory żadana próba mi się nie udała.
- ewarb
- 500p

- Od: 9 lut 2012, o 14:20
Witam Cie Iwonko, późno odnalazłam wątek. Prześledziłam od początku, piękne miejsca pokazałaś, ja urodziłam się w Chojnie ale o tym parku czy ogrodzie miłości nie słyszałam. Te drzewa widziałam w internecie ale nie sądziłam, że one są pod moim nosem. Do Przelewic też mam blisko bo około 30 km, ale dawno nie byłam. Narobiłaś mi ochoty i na pewno w tym roku się wybiorę. Jak sprawa z kominem, czy masz już ciepło, szczerze współczuję. Ja mam ciepło, a i tak dopadła mnie grypa i właśnie leże i nadrabiam na FO.
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
jakbyście miały na zbyciu patyczki - to ja się pisze do kolejki
- marzena06

- Od: 4 cze 2008, o 22:01
wanda7 Wandziu wiosną pobrane patyczki z hortensji są bardziej podatne na ukorzenianie ,niż te które ukorzeniam teraz ,ja w ubiegłym roku na wiosnę wszystkie pobrane patyczki ukorzeniłam - róże chcę w tym roku ukorzeniać - zobaczymy co z tego wyjdzie