Zielony Świat Moniki cz. 4

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
maja79
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2011, o 17:53
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zielony Świat Moniki cz. 4

Post »

Monisiu ;:196 jak u Was pogoda? u nas zasypało :( szkoda...bo tak tęsknimy za wiosną ;:167 ;:303
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Witam cieplutko w ten pochmurny wtorek :wit

Od rana miałam trochę zajęć, teraz mam przerwę na kawusię to trzeba nadrobić zaległości ;:215

Małgosiu - witam kochana ;:196 To fajnie, że fuksje żyją, będzie z czego skubać ;:224
Ilonko - wczoraj to nawet dyrektor schodził mi z drogi ;:306 dzisiaj już widze biurko, ale jeszcze zostały ze dwie kupki papierów to obrobienia ;:219
Justynko - dzień dobry chora siostro ;:196 jak zdrówko??
Michale - lepiej teraz się zaopatrzyć bo w sezonie doniczki są droższe ;:108 Ja kupiłam kilka w takim małym sklepiku w stylu mydło i powidło i jak na ceramiczne to były bardzo tanie - gdzieś około 9 zł za średnią donicę z podstawkiem ;:108
Marzenko - a jeszcze nie wiem co zrobię, albo to co pisała Iwonka lub pomyślę o decoupage ;:224 Ale to wyższa szkoła jazdy ;:oj
Iwonko - ja już mam przygotowane zaprawę i pieluchy tetrowe bo taki właśnie miałam zamiar co do tych doniczek, ale jeszcze może poszukam jakiegoś pomysłu w internecie ;:108
Maju - śnieg śnieg i jeszcze raz śnieg ;:215 w sumie fajnie bo od wczoraj są u nas ferie ;:172

Kochani szef zaraz ma spotkanie więc mam godzinkę spokoju ;:224
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

:wit Monisiu
Pięknie zakwitł Ci skrętniczek i masz teraz błękit na parapecie a biel za oknem ;:303
U mnie też wreszcie jest prawdziwie zimowo. Wczoraj śnieg sypał przez prawie cały dzień a dzisiaj w nocy było
naprawdę mroźno. Teraz jest jeszcze ok -5 st C. Ale pieknie świeci ;:3 i aż chce się życ. :heja :heja :heja
Miłego dnia kochana ;:196
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elciu u nas wczoraj było słonecznie, mroźno i jeszcze popołudniu dopadało śniegu ;:215
Dzisiaj jest niestety szaro i troszkę cieplej, szkoda żeby ta sliczna poducha śniegowa się miała zacząć rozpuszczać ;:185
Dziękuję w imieniu skrętniczka ;:196 mam jeszcze dwa duże, jeden średni i dwa maluszki, mam nadzieję że na wiosnę będę mogła się pochwalić pierwszymi nowymi kwitnieniami ;:215
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

Monisiu :D .Dawno mnie nie było u Ciebie :oops: .Wybacz kochana ;:180
W oko mi wpadł śliczny hibiskus-o takich listkach,to już nawet kwitnąć nie musi ;:oj :wink: .Mój stoi w piwnicy ,łysy ;:224 .Na czubeczkach tylko ma tycie rozetki.Ale planuję niedługo przynieść do domku.Jak trochę wypuści gałązek,to go przytnę,żeby się ładniej rozkrzewił(jak wspomniane koleuski ;:306 ).A może najpiert przytnę te badyle :roll:
Moje pelargonie w piwnicy ,wyglądają podobnie.Właściwie,to mój eksperyment,bo się naczytałam,że można je tak zimować.Pierwszy raz tak robię.Zobaczymy.W ogóle,od niedawna miewam pelargonie ;:224 ;:131
Twoje sadzonki pelargonii są na parapecie,ale wybiegnięte i jakieś herlawe :? :evil: .Ten brak ;:3
U mnie też śnieg ;:138 .Tak się czyściutko zrobiło i jasno.Zaraz idziemy na sanki :tan.Też się ociepliło,ale oglądałam pogodę i od piątku ma być spory mróz :shock:
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

gratuluję kwitnienia i fiołka i skrętnika - o tej porze roku :shock:
trochę też zazdroszczę pictusa bo ja sobie z moim kiepsko radzę ;:223 ;:134
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ukorzeniaj kochana..ukorzeniaj..znam już adres, gdzie potem będę Ci jęczeć aż mi oddasz kawałek.. :;230
;:196
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzień doberek :wit

Sprawozdanie pogodowe - biało i pochmurno i wcale nie mroźno ;:108
Sprawozdanie z humoru - ;:222 brak słów ;:219
Trzeba sobie chyba poprawić humor jakimś kwiatkiem ;:224

Jolciu - kochana moja, oczywiście że wybaczam ;:196 no komu jak nie Tobie ;:168 Trzymaj kciuki za tego hibka bo skaczę nad nim jak nad jajkiem ;:108 też mi się zachciało zacząć przygodę z hibkami ;:224 Jeszcze drugi rodzaj się ukorzenia - o bardziej ciapatych listkach ;:172 Ten pownien mieć czerwona obwódkę wokół liścia jak jest więcej słonka ;:108 Pelasie zimuję pierwszy raz i jestem zadowolona z efektu i bardzo z siebie dumna że ich nie wykończyłam ;:306 Na pewno sadzonki ruszą jak będzie więcej słonka, jak nie to zaradzimy temu ;:108
Aguś - dziękuję kochana ;:196 pictus długo stał w miejscu a teraz widzę że wypuszcza młode listki - jestem strasznie dumna z siebie ;:215
Kasiu - no przecie że ukorzeniam nie ;:306 jęczeć nie musisz - ja mam dobre serduszko i jak tylko będę mogła to się podzielę ;:196

Kochani z powodu złego samopoczucia to ja dzisiaj strajkuję i nic nie robię ;:134 no po za siedzeniem na fo ma sie rozumieć ;:306
grazia72
500p
500p
Od: 24 maja 2010, o 14:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No bo co Ci (mi) poprawi humor jak nie FO ;:196
U mnie leje całą noc i teraz też nie lepiej :( cieszę się razem z Tobą pelargoniami ;:138
moje też jakoś żyją :wink:
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

No to witaj Moniu :wit Dołączam do Twojego grona z humorem do bani ;:219 Musimy dać radę bo do wiosenki już niedługo :lol:
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko - no właśnie, tylko fo na smutki ;:138 a bym sobie coś poprzesadzała, pogrzebała w ziemii ;:108 chyba zacznę robić plan rozstawienia doniczek na balkonie - zawsze poprawia mi humor planowanie ;:306
Grażko - ty też? ojejku, to jakaś seria kiepskiego humoru się rozeszła się po forum ;:222 kup sobie kwiatka na poprawę ;:333
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

I tak właśnie zrobię ;:138 Dzięki Monia ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

No dobra, pytanko mam: Czy pelargonie tulipanowe kwitna od razu w pierwszym roku? Czy dopiero w następnych latach ?
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko - to robimy zakupy ;:215
Madziu - wszystkie pelasie kwitną w tym samym roku ;:108 Już w to lato będziesz miała cudnie ;:215
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Niunia1981 pisze:to jakaś seria kiepskiego humoru się rozeszła się po forum

a wcale bo nie ;:224 ja mam humorek całkiem całkiem ;:172 jeszcze nikt mnie nie wk**ił ;:306 chyba temu, że M wyjechał ;:224
aaaaa i też u mnie biało, oszronione wsio i mrozek jest ;:108 choć nie czuć ;:215
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”