Ogródkowi, kwiatkom, moim dekoracjom i ...... Lista jest długa

Za namową koleżanki założyłam bloga i będę tam wrzucać część moich wypocin. Zobaczymy jak długo będzie mi się chciało

Jak macie chwilkę to zapraszam

baasik - Dziękuję bardzobaasik pisze:No Kochaniutka moje pełne uznanie![]()
Nie sądziłam, że "w zasięgu" ręki mam taką zdolną koleżankęSzczególnie spodobał mi się pomysł z tulipanami
Same zdjęcia też super.Czy robisz te dekoracje tylko dla siebie? Na pewno będę wpadać po inspiracje - także kulinarne
iwona0042 - Mój kotek Staś jest mega kochanyiwona0042 pisze:Aniu, czytałam w innym wątku, że masz kota Stasia, to już znam dwa koty o imieniu Staś, mojego kociaka tak nazwał wnuczek i Staś już zostałMasz śliczne marcinki, może zobacz jakie ja mam a Ty nie i się wymienimy, śliczne te różowe są, a jaka ich wysokość?
byna - Dalie jak najbardziej - przypominaj siębyna pisze:Aniu, to ja juz się zapisuję na te dalie, a przypomnę się na wiosnę ( jak nie zapomnę, bo pamięć lubi mnie zawodzić czasami). Ale stylowo jest na twoim blogu. Świetne drobiazgi, które masz po dziadkach i sama wykonałaś dodają wyszukanego smaku. Niestety nie umiem komentować na blogu, więc będę chwalić tutaj na wątku.
mm-complex - Dziękujęmm-complex pisze:Przyszłam z rewizytą i zostanę na długoPiękny ,bogaty ogród !!masz wiele roślin ,które bardzo lubię
![]()
Pozdrawiam i wracam nadrabiać zaległości
babojola - dziękuję i zapraszambabojola pisze:Przyszłam z rewizytą i widzę, że będę musiała nadrobić spore zaległości, do obejrzenia masz sporo fajnych roślin
aguniada - dziękujęaguniada pisze:Aniu, i ja Cię odwiedzam przy okazji nadrabiając zaległości i w innym miejscu podglądając Twoje zdolne ręce. Piękne inspiracje!
UlaL - Dziękuję i zapraszamUlaL pisze:Witaj Aniu![]()
Wpadam do Ciebie z wizytą, pooglądałam tylko część Twojego wątku, ale chętnie będę wracać aby pooglądać resztę. Masz piekną kolekcję różnorodnych bylin, jest co oglądać, zdjęcia też piękne.Pozdrawiam, Ula
anabuko1 - dziękuję bardzoanabuko1 pisze:Witaj AniuCudne kolorki jesieni pokazałaś nam
Hmm,jak Ci jeszcze dalii zostaje,,,to ja chętnię przyjme,,,bo trochę chcę je powiększyć.
Gruszki bardzo apetycznie wygladają
Dekoracje jesienne piękne
grazynarosa22 - dziękuję i zapraszamgrazynarosa22 pisze:Jakie tu piękne rzeczypozwolisz że będę tu zaglądać i na blog też
![]()
Podobno coś nowego się tworzy....przyszłam zobaczyć....zdjęcia.
- dziękuję pięknieAnna55 pisze:Aniu artstyczna duszko! Piękne te Twoje dekoracje!
Bufo-bufo - dziękuję OluBufo-bufo pisze:Aniu widziałam Twoje dzieła na blogu, masz talentJa tulipanów nie sadzę w koszykach (tylko lilie). Znam trasę gryzoni podziemnych i na ich ścieżce raczej nie prowadzę cebulowych nasadzeń.