Annar - mój ogród.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Annar13
1000p
1000p
Od: 4 maja 2012, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Annar - na razie szkółka...

Post »

Biegam często z aparatem i robię dużooooooooo zdjęć ;)
Ogródkowi, kwiatkom, moim dekoracjom i ...... Lista jest długa :)
Za namową koleżanki założyłam bloga i będę tam wrzucać część moich wypocin. Zobaczymy jak długo będzie mi się chciało ;:224
Jak macie chwilkę to zapraszam :wit Adres w stopce - poniżej zdjęć.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Aniu, czytałam w innym wątku, że masz kota Stasia, to już znam dwa koty o imieniu Staś, mojego kociaka tak nazwał wnuczek i Staś już został :wit
Masz śliczne marcinki, może zobacz jakie ja mam a Ty nie i się wymienimy, śliczne te różowe są, a jaka ich wysokość?
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23

Post »

No Kochaniutka moje pełne uznanie ;:77
Nie sądziłam, że "w zasięgu" ręki mam taką zdolną koleżankę ;:63 Szczególnie spodobał mi się pomysł z tulipanami ;:333 Same zdjęcia też super.

Czy robisz te dekoracje tylko dla siebie?
Na pewno będę wpadać po inspiracje - także kulinarne :)
Awatar użytkownika
byna
500p
500p
Od: 18 maja 2009, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu, to ja juz się zapisuję na te dalie, a przypomnę się na wiosnę ( jak nie zapomnę, bo pamięć lubi mnie zawodzić czasami) :wink: . Ale stylowo jest na twoim blogu. Świetne drobiazgi, które masz po dziadkach i sama wykonałaś dodają wyszukanego smaku. Niestety nie umiem komentować na blogu, więc będę chwalić tutaj na wątku. ;:168
Awatar użytkownika
Annar13
1000p
1000p

Post »

baasik pisze:No Kochaniutka moje pełne uznanie ;:77
Nie sądziłam, że "w zasięgu" ręki mam taką zdolną koleżankę ;:63 Szczególnie spodobał mi się pomysł z tulipanami ;:333 Same zdjęcia też super.Czy robisz te dekoracje tylko dla siebie? Na pewno będę wpadać po inspiracje - także kulinarne :)
baasik - Dziękuję bardzo :) Dekoracje robię wyłącznie dla siebie z przyjemności, bo lubię kiedy kwiaty są dookoła mnie.
Kulinarnie to ja dobrze nie stoję ;) Od czasu do czasu coś zrobie i to zazwyczaj sprawdzonego, nowości mi nie wychodzą.

iwona0042 pisze:Aniu, czytałam w innym wątku, że masz kota Stasia, to już znam dwa koty o imieniu Staś, mojego kociaka tak nazwał wnuczek i Staś już został :wit Masz śliczne marcinki, może zobacz jakie ja mam a Ty nie i się wymienimy, śliczne te różowe są, a jaka ich wysokość?
iwona0042 - Mój kotek Staś jest mega kochany :) Przybłędy są ponoć najwierniejsze :)
Oczywiście,że możemy się wymienić. Różowe mam dwie odmiany, są dość wysokie, jutro je zmierzę ;)

byna pisze:Aniu, to ja juz się zapisuję na te dalie, a przypomnę się na wiosnę ( jak nie zapomnę, bo pamięć lubi mnie zawodzić czasami) :wink: . Ale stylowo jest na twoim blogu. Świetne drobiazgi, które masz po dziadkach i sama wykonałaś dodają wyszukanego smaku. Niestety nie umiem komentować na blogu, więc będę chwalić tutaj na wątku. ;:168
byna - Dalie jak najbardziej - przypominaj się :)
Dzięki, mam mnóstwo rzeczy do przeróbki, które właśnie ożywiam zimą, bo latem to wolę ogród :)
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Przyszłam z rewizytą i zostanę na długo :tan Piękny ,bogaty ogród !!masz wiele roślin ,które bardzo lubię ;:215
Pozdrawiam i wracam nadrabiać zaległości :wit
marzenia się spełniają! Dana
babojola
200p
200p
Od: 25 maja 2009, o 16:42

Post »

Przyszłam z rewizytą i widzę, że będę musiała nadrobić spore zaległości, do obejrzenia masz sporo fajnych roślin :D
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu, i ja Cię odwiedzam przy okazji nadrabiając zaległości i w innym miejscu podglądając Twoje zdolne ręce. Piękne inspiracje!
Awatar użytkownika
UlaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 23:30

Post »

Witaj Aniu :wit
Wpadam do Ciebie z wizytą, pooglądałam tylko część Twojego wątku, ale chętnie będę wracać aby pooglądać resztę. Masz piekną kolekcję różnorodnych bylin, jest co oglądać, zdjęcia też piękne.
Pozdrawiam, Ula
Awatar użytkownika
Annar13
1000p
1000p

Post »

mm-complex pisze:Przyszłam z rewizytą i zostanę na długo :tan Piękny ,bogaty ogród !!masz wiele roślin ,które bardzo lubię ;:215
Pozdrawiam i wracam nadrabiać zaległości :wit
mm-complex - Dziękuję :) ja jestem zauroczona Twoimi 'marcinkami'
babojola pisze:Przyszłam z rewizytą i widzę, że będę musiała nadrobić spore zaległości, do obejrzenia masz sporo fajnych roślin :D
babojola - dziękuję i zapraszam :)
aguniada pisze:Aniu, i ja Cię odwiedzam przy okazji nadrabiając zaległości i w innym miejscu podglądając Twoje zdolne ręce. Piękne inspiracje!
aguniada - dziękuję :) Twój ogród podziwiam od dawna i na blogu i tutaj :)
UlaL pisze:Witaj Aniu :wit
Wpadam do Ciebie z wizytą, pooglądałam tylko część Twojego wątku, ale chętnie będę wracać aby pooglądać resztę. Masz piekną kolekcję różnorodnych bylin, jest co oglądać, zdjęcia też piękne.Pozdrawiam, Ula
UlaL - Dziękuję i zapraszam :) Ja również pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Witaj Aniu :wit
Cudne kolorki jesieni pokazałaś nam ;:108
Hmm,jak Ci jeszcze dalii zostaje,,,to ja chętnię przyjme,,,bo trochę chcę je powiększyć. ;:7
Gruszki bardzo apetycznie wygladają ;:108 Dekoracje jesienne piękne ;:215
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Jakie tu piękne rzeczy ;:oj pozwolisz że będę tu zaglądać i na blog też :?:
Podobno coś nowego się tworzy....przyszłam zobaczyć....zdjęcia. ;:108
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
Anna55
1000p
1000p
Od: 27 kwie 2012, o 00:06

Post »

Aniu artstyczna duszko!
Piękne te Twoje dekoracje!
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31

Post »

Aniu widziałam Twoje dzieła na blogu, masz talent :) Ja tulipanów nie sadzę w koszykach (tylko lilie). Znam trasę gryzoni podziemnych i na ich ścieżce raczej nie prowadzę cebulowych nasadzeń.
Awatar użytkownika
Annar13
1000p
1000p

Post »

anabuko1 pisze:Witaj Aniu :wit Cudne kolorki jesieni pokazałaś nam ;:108 Hmm,jak Ci jeszcze dalii zostaje,,,to ja chętnię przyjme,,,bo trochę chcę je powiększyć. ;:7 Gruszki bardzo apetycznie wygladają ;:108 Dekoracje jesienne piękne ;:215
anabuko1 - dziękuję bardzo :) Bardzo lubię gruszki, choć nie wszystkie odmiany - stąd dwa posty. Poza tym naprawdę są dekoracyjne. Już zanotowałam, że jesteś chętna na dalie :) Już nie mam gdzie ich sadzić :? Tak się namnożyły!
grazynarosa22 pisze:Jakie tu piękne rzeczy ;:oj pozwolisz że będę tu zaglądać i na blog też :?:
Podobno coś nowego się tworzy....przyszłam zobaczyć....zdjęcia. ;:108
grazynarosa22 - dziękuję i zapraszam :) Zresztą już zajrzałam sobie na twój wątek rękodzielniczy:) Śliczne prace tworzysz!
Anna55 pisze:Aniu artstyczna duszko! Piękne te Twoje dekoracje!
- dziękuję pięknie :oops: Uwielbiam przerabiać stare rzeczy :)
Bufo-bufo pisze:Aniu widziałam Twoje dzieła na blogu, masz talent :) Ja tulipanów nie sadzę w koszykach (tylko lilie). Znam trasę gryzoni podziemnych i na ich ścieżce raczej nie prowadzę cebulowych nasadzeń.
Bufo-bufo - dziękuję Olu :) Ja jestem wygodnicka i wszystkie cebulowe trafiają do koszyków. Łatwiej jest je wygrzebać przy przesadzaniu no i boję się o nornice. Tych gryzoni jest mnóstwo ;:222

-- 26 paź 2013, o 21:00 --

A to dla Was na jutrzejsze popołudnie :)

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”