Ważne, że jest jakaś możliwość dodatkowej robótki
Czyli szałwia też u Ciebie nie odbiła, tak?
Jak tylko już będzie w sprzedaży to wyślę, nawet jakbyśmy miały ją traktować jak jednoroczną.....
Maciejkę i tak co dwa tygodnie warto dosiewać, więc jeszcze nie jest za późno
Beatko no niby dobrze z takim dorabianiem, jednak wolałabym być normalnie zatrudniona na etat. Ale co zrobić, trzeba się cieszyć tym co jest. No a szałwia nie odbiła...
Trochę zaległych zdjęć.
I kilka ciekawostek:
Zdjęcie sprzed dwóch tygodni. Liliowiec 'Pixie Parasols'
Jakieś cebulowe, nie mam pojęcia co to...
I po raz pierwszy kwitnący u mnie palecznik chiński:
Witaj Gosieńko
widzę że wszystkieśmy zaganiane , dopiero czekałam wiosny a już lato puka do bram , zdjęcia jak zwykle zapodałaś genialne , czerwona plama klonu przypomniała mi o nie zrealizowanym jesiennym marzeniu o klonach japońskich , no cóż poczekamy , teraz zła pora na sadzenie , tak suchej wiosny jak żyje nie pamiętam Gosiu ale realizuje właśnie swoje inne marzenie - zgadniesz jakie ?
Monia jest tak jak mówisz. Czas pędzi nieubłaganie. Ciężko ze wszystkim zdążyć. A już na siedzenie przy komputerze nie mam go wcale...
Czy realizowanym przez Ciebie marzeniem jest oczko wodne? Jak znajdę kolejnąchwilkę, to popędzę zobaczyć.
Beatko ciekawa jestem, czy zgadłam, co Monia ma na myśli
Gosiu - gdzie Ty się dobra kobieto podziewasz stęskniłam się za Tobą i Twoimi włościami , proszę mi tu się natychmiast pojawić i odebrać ode mnie życzenia Noworoczne
Wszelki duch .............. Gosiaczku źyjesz
co to za miganie sie , co to za leniuchowanie ! Już mi tu zaraz opowiadać co tam u Ciebe słychać , jak zdrówko, co nowego itd juz mi tu zdjęcia zapodać , do roboty
oj Gosiu dobrze że jesteś buziole
Co u mnie słychać??? No cóż... Pracy jak nie miałam, tak nie mam... Dałam się ostatnio namówić na udział w jasełkach, w których grałam rolę.... uwaga, uwaga.... Czerwonego Kapturka. Co więcej mój starszy syn był.... Smerfetką. Jedynie młodszy trzymał klimat i był królem Melchiorem. Zabawy było co niemiara, ale na wstawienie tu zdjęć nikt mnie nie namówi....
Natomiast zbiorę się i nadrobię zaległości ze zdjęciami ogrodowymi. Mam nadzieję....