Tadku lilii też nie mam zamiaru sortować bo zacznijmy od tego że w ogóle ich nie wykopuję i nie przechowuje i nie mam takiego zamiaru. Owszem wykopywałam jesienią, ale tylko po to by odzielić przybyszowe i za pare chwil znów je posadziłam. Noo ale w sumie pomimo tego, to też mam je posadzone odmianowo, w kazdym koszyczku jesy inna odmiana posadzona i oznaczone abym wiedziała gdzie jaka jest posadzona. Ehhh może i zgłupiałam z tymi oznaczeniami i segregowaniem ale jakoś nie potrafie się powstrzymać
Ewo Ojj są osoby które lubią taki miszmasz i przynajmniej jak zaczynają kwitnąć kwiaty to mają niespodziankę bo nie wiedzą wcześniej gdzie co zakwitnie

A bylinki... za bylinkami to zaczynam się tez jednak powoli rozglądać, dokupiłam w poniedziałek jeszcze żagwin ogrodowy, i jaka byłam zawiedziona jak w domu zobaczyłam na odwrocie że mi nie zakwitnie w tym roku tylko w przyszłym

co jak co..., ale cierpliwości do czekania to w ogóle nie mam

chciałabym mieć od razu wszystko
roots23 noo to moja droga, Ty też masz duuużo tych cebulowych, więc możesz zgapić ode mnie te skrzyneczki chyba że nie masz zamiaru ich wykopywać
justyna_gl Witaj

cieszę się, że zajrzałaś do mnie

miło mi że podobają Ci sie moje mieczyki

Na pewno ładnie Ci zakwitną, już się doczekać nie mogę ich kwitnienia nie tylko u siebie ale i u innych
Ojj nie taka jeszcze imponująca, są osoby które o wiele, wiele więcej mają, tym bardziej że ja mam sporo pojedynczych cebulek bo jak bym chciała rozpleniać te już obecnie 210 odmian to bym się zarobiła