Moja Vandzia bardzo chce do Ciebie jechać, bo kwitnąć u mnie nie zamierza.

Arletko błagam nie zakładaj kłódkiarlet3 pisze:Dorotko chyba muszę sobie kłódkę na Twój wątek założyć, bo za każdym razem chora wychodzę.Przepiękne masz roślinki i cudnie kwitną.
Moja Vandzia bardzo chce do Ciebie jechać, bo kwitnąć u mnie nie zamierza.Głupio ją postraszyłam Tobą, a ona teraz tylko na to czeka.
Princess Mikasa Blue już kwitnie, a będzie jeszcze Princess Mikasa Pink i królowa - Ruby moon no i jeszcze kilkaMariusz3357 pisze:Dorotko już się nie mogę doczekać na jej kwitnienie...Będzie kwitła princesska
![]()
...przeglądając te zdjęcia to właściwie my powinniśmy Tobie dziękować za tak dużą ilość którą nas raczysz, co niniejszym czynięBardzo dziękuję i tak się czasem zastanawiam czy nie macie już tych moich zdjęć dość
Dla mnie tak - ma 85 cm rozstawu liściMariusz3357 pisze:Dorotko piękne Vandy i inne kwitnienia także...Nie dziwie się że nazywasz ją "królową"![]()
![]()
Ona jest na prawdę taka duża
Ile ma cm
marwes pisze:Dorotko nie zawsze ilość idzie w parze z jakością ,ale u Ciebie ilość kwitnących Vand powalająca![]()
![]()
Twoja determinacja w doprowadzaniu ich do kwitnięcia daje wspaniałe efekty , no cóż nie wszystkim jest dane mieć właśnie to coś co powoduje iż vandy i pozostałe storczyki kwitną jeden za drugim
...przeglądając te zdjęcia to właściwie my powinniśmy Tobie dziękować za tak dużą ilość którą nas raczysz, co niniejszym czynięBardzo dziękuję i tak się czasem zastanawiam czy nie macie już tych moich zdjęć dość![]()
Zdjęcia dobre jakościowo bardzo realistycznie oddają piękno fotografowanych podopiecznych. Ja się rozwodzę nad zdjęciami ,a przecież nigdy by ich nie było gdyby nie Twoja wspaniała kolekcja.